pantera987
Fanka BB :)
Tylko ja krem robiłam z mascarpone i śmietanki 30% slodzone ksylitolem.Wyglądają apetycznie [emoji6] można prosić o przepis?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ja krem robiłam z mascarpone i śmietanki 30% slodzone ksylitolem.Wyglądają apetycznie [emoji6] można prosić o przepis?
Brzuszek super i kolor sukienki, ale krój faktycznie dość poważny
No wygląd taki powazny rzeczywiście może ten dekolt pomoże?Pomożecie ?? Co myslicie ? (Kolezanka twierdzi ze jak cnota i stara baba)
Planuje isc do krawcowej i ten dekold kapke poglebic bo tu to za wysoko ....
Przepraszam za burdel w tle i srednia jakosc zdjecia ale jestesmy na wsi Zobacz załącznik 929093Zobacz załącznik 929094
Jaka chudzinka z Ciebie. Jak w poprzednich wagę szybko straciłas to bądź dobrej myśli. Mi już tak z 5 kilo śmiało przybyło od początku ciąży. Trochę to przerażające.Co do wagi to ja mam +1kg do tej pory ,ale brzuch ogromny ,od początku mi wywaliło chcialabym się trochę pilnować bo będę kulkaaa aaaa po pierwszej ciąży że szpitala wyszłam o wadze 47kg w ciągu miesiąca zeszlo jeszcze dwa a teraz startowałam od 53 przy wzroście 158 ,oj nie chce się roztyc ,po drugiej ciężej szło gubienie wagi
Lepiej powiedzcie dziewczyny co macie dziś na obiadek
Ha to tylko ja wylece jak Filip z konopii... Ja dziś mam ochotę na gulasz z kasza i ogórka mniam... Mój mąż nie ma niestety nic do powiedzenia musi zjeść a córka też hahaha. Nie ma to jak ciążowe zachcianki
Dobre macie teksty. Podoba mi się DARY. ha ha.Obiad przywieziony od teściów wczoraj nam przywieźli dary- pulpety w sosie.
Także do tego buraczki ze słoika i ryż basmanti.
Tylko ja krem robiłam z mascarpone i śmietanki 30% slodzone ksylitolem. Zobacz załącznik 929110
U mnie 4 do przodu[emoji852]Ja tez tyje)) już mam ok 3 kg na plusie
Muszę zacząć coś z tym robić, a zdawało mi się ze nie jem jak dzikuska))
Cześć mamuśki :-) witam się i ja. U mnie 18 TC, termin om 6 czerwiec, USG 8 czerwiec. Prawdopodobnie dziewczynka. W domu mam prawie 3 letniego Kubusia. Jestem na L4 od 9 tygodnia ze względu na mega wymioty, cały dzień po 8 razy nawet. Teraz z każdym dniem jest lepiej, ostatnio wstaję rano, , wymiotuję kwasem żołądkowym, ze 2 godziny boli głowa i mogę funkcjonować
Jest tu ktoś z podkarpackiego?