reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dobranoc mamuski :D

Załączniki

• IMG-e320b0ada91228eea119745f969ea2ec-V.jpg
    IMG-e320b0ada91228eea119745f969ea2ec-V.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Agut, nie załamuj się, tu nie ma reguły. Ja ważę 62 kg przy 170 cm wzrostu, więc daleko mi do nadwagi. Odżywiam się też zdrowo, dużo warzyw, gotuję w domu i też wysoko glukoza :/
Dziękuję!
Sprawdziłam wyniki sprzed roku przed operacją i już miałam 105... Tylko nikt na to nie zwrócił uwagi [emoji37]
Możliwe, że to ciągnie sie caly czas

Ja też, takie jedzenie mi najlepiej wchodzi :p dzis niby zdrowe kanapeczki, sałata pomidor itp ale majonezem musiałam wysmarować :D
Ale majonez jest zdrowy akurat :) o ile nie ma dodanego cukru

Agut, nie załamuj się, tu nie ma reguły. Ja ważę 62 kg przy 170 cm wzrostu, więc daleko mi do nadwagi. Odżywiam się też zdrowo, dużo warzyw, gotuję w domu i też wysoko glukoza :/
Też tak miałam, bez żadnej przyczyny. Zobaczymy jak będzie tym razem, póki co mam gdzieś.

Dobranoc mamuski :D
Akurat kupa po pachy zdarzyła się nie raz :D

Masakra ja najgorzej będę miała z kupą jestem wrażliwa na tym punkcie i zaraz wymiotuję.
Ej, ale to się zmieni! U własnego dziecka nie jest obrzydliwe :)

reklama
Do góry