Wyciecie migdalkow przechodziła m z synem w tamtym roku. Da sie to przetrwac.My właśnie ruszyliśmy i jedziemy do Łodzi do kuzynki, jutro szpital, a w piątek wycinamy migdałki [emoji33] stresuję się, bo córka to straszna panikara i boję się jak ona to zniesie [emoji17]
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Nie martw się będzie dobrzeJa pospalam od 15[emoji57] troche mi lepiej, wlasnie koncze sie ogarniac i po 17 jedziemy [emoji32]
Fajny wioślarz a cukier też mi pewnie wyjdzie.Ja już po wizycie jak to lekarz ujął mały wioślarz taki ruchliwy za dwa tygodnie prenatalne i niestety podwyższony cukier i muszę zrobić krzywą:/Zobacz załącznik 914555
Ojej, co się stało? Coś jadlas czy wirus?Mam mega biegunkę i ogromny bol jelit
Dziękuję okaże się a jeśli nie to przed świętami pojadę prywatnie.Szanse już są, ale dużo zależy od umiejętności lekarza, od aparatu USG i współpracy maleństwa fajnie by było bede trzymać za to kciuki
Silje1008
Dziewczyny wlaśnie jestem u rodzicow zaraz im powiem ze jestem w ciazy, nie beda zadowoleni bo mam 21 lat ale sie stresuje[emoji33][emoji33][emoji27]trzymajcie kciuki...
Trzymamy i na pewno będzie dobrze
Madelaine701
Dziewczynki a orientujecie się może o co chodzi, bo zapomniałam zapytać ginki. Na ostatniej wizycie USG pokazało termin porodu 13.06 a na dzisiejszej 11.06 ? Dlaczego tak się dzieje ?
Silje1008
Dziewczynki a orientujecie się może o co chodzi, bo zapomniałam zapytać ginki. Na ostatniej wizycie USG pokazało termin porodu 13.06 a na dzisiejszej 11.06 ? Dlaczego tak się dzieje ?
Bo dziec większy
Madelaine701
Czyli rośnie jak na drożdżachBo dziec większy
Zaskoczona2013
Moja piękna wstydliwa pesteczka! Mamy 2,79 czyli od soboty urosła ponad 40mm prenatalne umówione na 26.11 wszystko na dzień dzisiejszy idealnie zła diagnoza tylko co do nerki jeżeli ból będzie wracał grozi mi cewnik jakiś tam w środku jeżeli mimo czopków będę wymiotować więcej niż 10 razy to od razu do szpitala bo pogorszy się sytuacja nerki...
Załączniki
Pianistka1991
A w jakim tygodniu to miałaś? Tak wcześnie jest to możliwe? (Zaczynam jutro 11 tydzień)Ja w poprzedniej ciąży tak miałam. Lekarz stwierdził, że rosnąca macica uciska mi nerw. Ból był straszny, przez kilka tygodni powłóczyłam nogą, wstawanie z łóżka czy kanapy było koszmarem. Potem mały człowiek zmienił jakoś pozycję i przeszło z dnia na dzień.
Pianistka1991
Dziękuję! Oby tak się to nie skonczyło, bo wiem jak kręgosłup potrafi okropnie boleć. [emoji53]Biedna( ja nie miałam ale kilka moich znajomych w ciąży akurat miały rwę kulszowa, to ponoć naprawdę przekichanie boli oby nie dotyczyło Ciebie. Trzym kciuki zeby przestało jak najszybciej bolec
reklama
Pianistka1991
Chodzi o wielkość bobaska, na tej podstawie określa się przybliżoną datę porodu ja z OM mialam 7+0 a z pierwszego usg 6+4. Zobaczymy jak teraz będzie, może pchełka podrosła szybko [emoji39]Dziewczynki a orientujecie się może o co chodzi, bo zapomniałam zapytać ginki. Na ostatniej wizycie USG pokazało termin porodu 13.06 a na dzisiejszej 11.06 ? Dlaczego tak się dzieje ?