reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Czytałam, ze w ciąży przez hormony takie uczulenia są normalneMnie wysypuja krosty
asiakkk94
Może zapytaj lekarza czy smarować to czymś albo cośCzytałam, ze w ciąży przez hormony takie uczulenia są normalne
Wpisz sobie w wyszukiwarce na fb "Ramzi,Skull i Nub po polsku" i powinnaś znaleźćCo to za grupa?
Madelaine701
U mnie to jest zależne od dnia, różne mam smaki ... Aczkolwiek przed ciążą rzadko jadałam slodycze, a teraz zdarza mi sie to częstoDziewczyny podziwiam Was za to słodkie , mi się chcialo pomidorowej bardzo , właśnie skonczylam i mówię idealna a mój tz że za kwaśna .. [emoji23]
asiakkk94
Ja wogole jak patrzę na słodkie to mnie odrzuca strasznie , słone i kwaśne tylko jem [emoji3]U mnie to jest zależne od dnia, różne mam smaki ... Aczkolwiek przed ciążą rzadko jadałam slodycze, a teraz zdarza mi sie to często
Madelaine701
Chyba będę musiałaMoże zapytaj lekarza czy smarować to czymś albo coś
asiakkk94
Może podpowiesz nam za jakiś czasChyba będę musiała
Powiem ci ze to moja trzecia i tez wlasnie troche ze strachu a troche hormony.Tak jak u mnie, nie wiem czy u mnie to nie że strachu, że coś złego się stanie. To moja pierwsza ciąża i panikuję [emoji14] a może to przez hormony
reklama
Madelaine701
Mam nadzieję, że niedługo nam to miniePowiem ci ze to moja trzecia i tez wlasnie troche ze strachu a troche hormony.