reklama
A tak głupio zapytam, po której stronie masz zarodek?Kurcze tak czytam i patrze na zdjęcie usg i ni cholery nie wiem gdzie tego szukać [emoji23]
Kurcze tak czytam i patrze na zdjęcie usg i ni cholery nie wiem gdzie tego szukać [emoji23]
Mam to samo
Dziewczyny powiedzcie proszę czy któraś z was miała za wysoka tarczyce i musiała brać euthyrox ?
Ja biorę od samego początku a zaczęłam o pół tabletki przed ciąża
Ja choruje na niedoczynosc tarczycy i biore eutyrox. Przed ciążą brałam na zmiane 100 na 125 . jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy od razu przeszlam na ta wyzsza dawke. Ale pewnie z czasem bede musiala jeszcze zwiekszyc. W poprzednich ciazach to dochodzilam do dawki 150.Dziewczyny powiedzcie proszę czy któraś z was miała za wysoka tarczyce i musiała brać euthyrox ?
Madelaine701
Fanka BB :)
Coś to dziwne ja mam 7t5d a termin porodu na 13.06Mam dokładnie 7.4 ale liczy się już 8
Pati111
A jaka miałaś wartość ?Ja biorę od samego początku a zaczęłam o pół tabletki przed ciąża
Ja nigdy nie leczyłam tarczycy. W pierwszych badaniach tsh miałam na poziomie 2,55. Mój gin powiedział ze preferowane jest w okolicy 1 i od razu kazał brać euthyrox 25 rano na czczo.
Co o tym myślicie ?
Link do: TSHA jaka miałaś wartość ?
Ja nigdy nie leczyłam tarczycy. W pierwszych badaniach tsh miałam na poziomie 2,55. Mój gin powiedział ze preferowane jest w okolicy 1 i od razu kazał brać euthyrox 25 rano na czczo.
Co o tym myślicie ?
W artykule pisze ze jak w ciazy norma orzekracza 2.5 to juz powinno sie zareagowac.
reklama
Madelaine701
Tak jak u mnie, nie wiem czy u mnie to nie że strachu, że coś złego się stanie. To moja pierwsza ciąża i panikuję a może to przez hormonyJa jestem na nie..... Mam jakis odrzut. Normalnie libido spadlo do zera.