Dzień dobry ja też spalam jak zabita. Jemy szybko śniadanie i jedziemy do lasu polazic za grzybami żebym.za dużo nie myślała. Dla małego frajda bo nigdy nie był.To tak jak ja wyniki odbieram w tym tygodniua 3 wizyta.
Ja dzis na zwolnieniu, zle sie czuje... Wczorajszy dzien dal mi niezle w kosc ;/
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Spokojnie, ponoć lekkie plamienie w tym okresie to nic złego. Ja mialam i wszystko jest ok. Oby tylko krwi nie było.Cześć dziewczynki ja standard od 6 na nogach...wczoraj cały dzień spałam i poszlam spać 20.30takze u mnie melodia na spanie... Dzisiaj dzień zaczął się paskudnie bo od wymiotów... I to po witaminach.. Normalnie masakra... Mam też niewielkie plamienia - brudzenia, lekarz kazał leżeć a wizyta dopiero 29.10...i już mam stresa jak cholera bo to jeszcze tydzień
Mnie też odrzuca zazwyczaj teraz i wtedy piję herbatę, jeśli jestem bardzo senna.Ja mam 3 listopada w sobotę wtedy już w wynikami badań pójdę. Kurczę odrzucilo mnie całkowicie od kawy. Nie smakuje mi, mam ochotę wypić bo jestem senna no ale nie idzie.
Już czekam w kolejce zaraz będą kłuć.
Kaamilaaa
Bede trzymać kciuki [emoji8][emoji6]Ja na badania idę w piątek brrr
Ja normalnie nie wiem jak wytrzymam nerwowo do popołudnia..[emoji58]
Nat Bluebell
Kuźwa, jak zwykle kolejka jeszcze sobie poczekam, a byłam pół godziny przed otwarciem
asiakkk94
Zgłoś że jesteś w ciąży i powinni bez kolejki Cię przyjąćKuźwa, jak zwykle kolejka [emoji14] jeszcze sobie poczekam, a byłam pół godziny przed otwarciem
Ewelina245
U mnie to samo kawa jest bleeee, za to herbatka miętowa pychotka.Ja mam 3 listopada w sobotę wtedy już w wynikami badań pójdę. Kurczę odrzucilo mnie całkowicie od kawy. Nie smakuje mi, mam ochotę wypić bo jestem senna no ale nie idzie.
Ilma
Kciuki dziewczyny trzymam za wizyty!!!
@Kaamilaaa ja też idę jako ostatnia dopiero 30 października.
@Kaamilaaa ja też idę jako ostatnia dopiero 30 października.
reklama
Nat Bluebell
Tutaj chyba tak nie działaZgłoś że jesteś w ciąży i powinni bez kolejki Cię przyjąć
Pobrali mi cztery fiolki krwi a jutro idę szczepić się przeciw grypie. Mam nadzieję, że póki co to koniec wizyt w przychodni.
Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wizyty!! Proszę pokazywać piękne fasolki!