reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To tak jak ja :) wyniki odbieram w tym tygodniua 3 wizyta.
Ja dzis na zwolnieniu, zle sie czuje... Wczorajszy dzien dal mi niezle w kosc ;/
Dzień dobry :) ja też spalam jak zabita. Jemy szybko śniadanie i jedziemy do lasu polazic za grzybami żebym.za dużo nie myślała. Dla małego frajda bo nigdy nie był.:)

reklama
Cześć dziewczynki ja standard od 6 na nogach...wczoraj cały dzień spałam i poszlam spać 20.30:)takze u mnie melodia na spanie... :) Dzisiaj dzień zaczął się paskudnie bo od wymiotów... I to po witaminach.. Normalnie masakra... Mam też niewielkie plamienia - brudzenia, lekarz kazał leżeć a wizyta dopiero 29.10...i już mam stresa jak cholera bo to jeszcze tydzień
Spokojnie, ponoć lekkie plamienie w tym okresie to nic złego. Ja mialam i wszystko jest ok. Oby tylko krwi nie było.

Ja mam 3 listopada w sobotę :) wtedy już w wynikami badań pójdę. Kurczę odrzucilo mnie całkowicie od kawy. Nie smakuje mi, mam ochotę wypić bo jestem senna no ale nie idzie.
Mnie też odrzuca zazwyczaj teraz i wtedy piję herbatę, jeśli jestem bardzo senna.

Już czekam w kolejce :p zaraz będą kłuć.

reklama
Zgłoś że jesteś w ciąży i powinni bez kolejki Cię przyjąć
Tutaj chyba tak nie działa :p
Pobrali mi cztery fiolki krwi a jutro idę szczepić się przeciw grypie. Mam nadzieję, że póki co to koniec wizyt w przychodni.

Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wizyty!! Proszę pokazywać piękne fasolki! ❤️

Do góry