D
Deleted member 186142
Gość
Dzieki kochanaDodane [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki kochanaDodane [emoji6]
Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciążaja w gole odkad jestem w ciazy nie mam ochoty na seks a w 1 ciazy to nie mogł sie mąż ode mnie opędzić
Ja od 2 tygodni biorę Pregna Plus, kwas brałam od początku lipca żeby się trochę na zapas nafaszerować teraz odłożyłam kwas bo w tym suplemencie również jest. Poza tym są tam kwasy omega, żelazo, witaminka D, w sumie najważniejsze rzeczy. Niektóre dziewczyny dodatkową biorą magnez jeszcze.Dziewczyny, czy bierzecie cos poza kwasem foliowym? Jakies wapno, magnez, witaminy, cos?
Też mam coś takiego.. nie stronię całkiem, ale w ogóle nie umiem się skupić na sobie i przyjemności bo ciągle myślę o ciąży.. może po jutrzejszej wizycie jak będzie wszystko ok to mi się zmieni.Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciąża
Ja sam kwas foliowy zaczelam brac przed staraniami czyli w sierpniu zeszlego roku [emoji6] i bralam do kilku dni po pozytywnym tescie, a potem zaczęłam brac Doppelherz mama aktiv premim + chela mag b6 mama [emoji6]Dziewczyny, czy bierzecie cos poza kwasem foliowym? Jakies wapno, magnez, witaminy, cos?
Ja mam za to wieksza ochote niz wcześniej [emoji23]Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciąża
Zazdro [emoji2]Ja mam za to wieksza ochote niz wcześniej [emoji23]
Mi lekarka kazała brać narazie tylko kwas foliowy dopuero po wynikach krwi dobierze mi witaminyDzieki :*
Popoludniu wysle meza do apteki po jakies witaminki
Do tej pory bralam tylko kwas foliowy.