O rany jakie masz super zawody!!! Ja zostawiłam kupę kasy u fizjo z uwagi na mój kręgosłup, także fach bardzo opłacalny A zapotrzebowanie teraz jest ogromne.Konrole mam za tydzień...
Zawodow mam dwa 1 fizjoterapeuta ale nie pracuje od czasu pierwszej ciazy...Boze jak ja juz duzo zapomniałam[emoji33][emoji33][emoji33]
2 kosmetyczka pracuje w kazdy weekend glownie wykonujac makijaże ale jak nie bylam w ciazy w tyg tez pracowałam wykonując masaże i zabiegi kosmetyczne...na makijaze mam zapidane kilientki w każdy weekend przy czym wszystkie czerwcowe wiedza ze moze byc za mnie zastępstwo ale zamierzam wrocic zaraz po porodzie
I kosmetyczka Zazdroszczę! Uwielbiam ładnie umalowane kobiety, mogłabym patrzeć godzinami, bo wstyd się przyznać, ale ja tak nie potrafię Zostaje mi tylko podziwianie i zazdroszczenie
Ja sama jestem inż i przygotowuję projekty budowli dla firm z zachodu. Marzy mi się wrócić jak najszybciej do pracy, tzn od sierpnia, ale tak naprawdę to zadecyduje pewnie dziecko.
I właśnie mam pytanie do was mamusie, jak wygląda w praktyce opieka nad dzieckiem, tzn będę mieć szansę na to by 4-6h dziennie wygospodarować na pracę zawodową? Czy to raczej mrzonka? I będę się cieszyć, że będę mieć czas chociaż na kawę Jak to wyglądało w waszym wypadku?