reklama
Masz rację, do zabiegów anastezjologicznych powinno się pozostawić paznokcie czyste.Z tego co pamietam, to mi zakazali mieć malowane paznokcie. Ponoć sprawdzają czy nie sinieją i dlatego ważne, żeby były naturalne. Ale to było 6 lat temu....
Grabcia123
Fanka BB :)
Paznokcie musza byc czyste...
Co u was mamusie? Jak sie macie? Ktore tyg juz u was? Ktora rozkłada lozeczka??
Co u was mamusie? Jak sie macie? Ktore tyg juz u was? Ktora rozkłada lozeczka??
Ja właśnie po wizycie
Wszystko ok tylko wg nich znów mam za mały brzuch, jak za 2 tyg nie będzie odpowiedni wg siatki centylowej to wyślą mnie na dodatkowe usg do szpitala.
Widmo cesarki już mnie paraliżuje, muszę spakować torbę i będę spokojniejsza, w końcu corke urodziłam w 37tc.
Ogólnie czuję się nieźle, trochę bardziej zmęczona i śpiąca ( w nocy mam okropne skurcze nog, które mnie co chwilę budzą).
A wy jak tam?
Wszystko ok tylko wg nich znów mam za mały brzuch, jak za 2 tyg nie będzie odpowiedni wg siatki centylowej to wyślą mnie na dodatkowe usg do szpitala.
Widmo cesarki już mnie paraliżuje, muszę spakować torbę i będę spokojniejsza, w końcu corke urodziłam w 37tc.
Ogólnie czuję się nieźle, trochę bardziej zmęczona i śpiąca ( w nocy mam okropne skurcze nog, które mnie co chwilę budzą).
A wy jak tam?
Grabcia123
A ktory juz tydzień?? Czujesz ze urodzisz w podobnym terminie jak corke??Ja właśnie po wizycie
A wy jak tam?
Grabcia123
Rozumiem ja tez licze ze zacznie się tez jak z synkiem początkiem 38tcTeraz 34+2... Nie mam żadnych przeczuć, wtedy miałam rozwarcie przez 3 msc, tutaj nie badają ginekologiczne więc nie mam pojęcia, co tam się dzieje. Ale warto być przygotowaną
Grabcia123
Pozazdrościć ze tak szybko do domuDo 40 tc i tak nie pozwolą mi czekać, obstawiam 38-39 tc. Zobaczymy jak tutaj to wygląda, jestem zielona. Ale dziś mi położna powiedziała, że po cesarce na drugi dzień wypuszczają do domu... Optymistycznie )
reklama
W Polsce na żądanie wyszłam dopiero po 5 dniach, nie wiem czemu mnie tak trzymali długo. Z drugiej strony, na drugi dzień po cesarce było ciężko i boję się jak ogarnę siebie i jeszcze dzieci. Dobrze, że mąż ma 2 tygodnie urlopu to jakos sobie poradzimy. Nikogo tu nie mamy, więc jesteśmy zdani na siebie.
A czy ktoś jeszcze miał dziś wizytę? Ja teraz 30 mają dopiero
A czy ktoś jeszcze miał dziś wizytę? Ja teraz 30 mają dopiero