reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
My już w domku.
Wg mnie dziwne te wyniki,w sensie Wy macie więcej opisane, u mnie tylko po ang i tylko chromo 18 i 21 chyba ;/ żadnych obliczeń co do wcześniejszego porodu...
Do tego białko pappa wyszło odrobinę za niskie... Miał tak ktoś?
Niby mam się tym nie martwić, trzeba obserwować ciążę no i dobrze sprawdzic organy maleństwa po 20 tyg, ale już z tyłu glowy siedzą mi złe rzeczy [emoji21]

Ostatnia edycja:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Chyba na naszym forum same pozytywne wiadomości, [emoji4] oby do czerwca spokojnie i bez stresu dotrwać.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Chyba na naszym forum same pozytywne wiadomości, [emoji4] oby do czerwca spokojnie i bez stresu dotrwać.
Oprócz dziewczyn, które straciły swoje Maleństwa :( bądźcie dzielne!!

/
A co do prenatalnych - wierzę, że w poniedziałek wraz z odebraniem pappy dołączę swoje dobre wieści :))

My już w domku.
Wg mnie dziwne te wyniki,w sensie Wy macie więcej opisane, u mnie tylko po ang i tylko chromo 18 i 21 chyba ;/ żadnych obliczeń co do wcześniejszego porodu...
Niby mam się tym nie martwić, trzeba obserwować ciążę no i dobrze sprawdzic organy maleństwa po 20 tyg, ale już z tyłu glowy siedzą mi złe rzeczy [emoji21]
Ale prawdopodobieństwa niskie? Nie martw się na zapas. Na USG było wszystko ok?

On to ogolnie moglby byc non stop z babcią [emoji6] bylismy w tym roku tam maj-sierpień a potem wrzesień-październik i za kazdym razem jak wracalismy to byla tragedia bo jeden wielki ryk [emoji52] tak samo jak wtedy gdy babcia do pracy szla to młody w placz bo on chce z nia [emoji14]
Jak babcia jest to mama juz nie jest wazna [emoji14]
Hehe to prawda. U mnie tak jest z moim Tata. Jak jest dziadek to mama już nie potrzebna:p

On to ogolnie moglby byc non stop z babcią [emoji6] bylismy w tym roku tam maj-sierpień a potem wrzesień-październik i za kazdym razem jak wracalismy to byla tragedia bo jeden wielki ryk [emoji52] tak samo jak wtedy gdy babcia do pracy szla to młody w placz bo on chce z nia [emoji14]
Jak babcia jest to mama juz nie jest wazna [emoji14]
To jalbym o moim synku czytała. Tyle, ze on wpatrzony w dziadkow bardziej.

My już w domku.
Ja nie mam jeszcze wynikow bede miala dopiero za tydzien najwczesniej.
Nie stresuj się! Na pewno wszystko bedzie dobrze

reklama
My już w domku.
Wrzuc fotke moze tych wynikow co masz ? [emoji848]

Do góry