reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
@paulinka7.06 moje gratulacje [emoji7]
Wczoraj byłam na kontroli, mały ma juz 3200g, lekarz twierdzi że nadal w sumie kwalifikuje sie do cesarki ale czekamy aż Wojtek wykaże chęć wyjścia z brzucha. Mówił ze czuł wczoraj główkę, przepływy Ok, szyjka i łożysko tez. ;) dzis zanosiłam GBS do badania i mam powtórzyć crp bo wyszło podwyższone, prawdopodobnie z powodu mojego przeziębienia ostatniego.
Miłego dnia [emoji846]

@paulinka.7.06 gratulacje! [emoji323] dużo zdrówka dla Ciebie i dla maluszka! [emoji4]

gbs wyszedł ok, zastrzyk mnie ominie [emoji28] zostało mi dokładnie 21 dni do terminu. Ciekawe, czy któraś z nas urodzi podczas pełni [emoji12] trafia na 29 maja

Ja też sie dołączam do gratulacji! To już mamy 3 dzidzie, ktorym sie bardzo spieszyło na świat :) To teraz czekamy do poniedzialku na @DareToBe i @pea , bo to chyba najbliższe możliwe porody.. Chyba, że w weekend jakies malenstwo zechce przed terminem zobaczyć rodzicow ;)

Ja mam niby termin na 30 maja ale dziś już się dowiem może w końcu czy będzie wcześniej cc lub może wywoływanie :-) z tą pełnia to akurat nie znam przypadków żeby się sprawdziło :-)

Nie wiem czy pisałam (sorry mózg ciążowy) że wysyłałam wózek, kt odkupiliśmy do serwisu firmowego. W poniedziałek był kurier po paczkę, nie zapłaciłam za przesyłkę, bo firma opłaciła.
W środę dzwoniła pani że wózek przejrzeli i naprawili parę rzeczy. Koszt naprawy razem z kosztami przesyłki wyszedł nie całe 74zł. Także super.
A jeszcze jej powiedziałam że brakuje pasów w spacerówce, są tylko biodrowe a tych na ramiona nie ma, więc jeślu mają to bym kupiła od razu.
A pani na to że sprawdzi czy mają, jeśli tak to dołączą gratis. No i dołączyli.
Także firmę Adamex ocenami bardzo pozytywnie!.
A takie rzeczy tam robili:
IMG_20180517_210754525.jpg

A najlepiej w środę dzwiloli a wczoraj był kurier z wózkiem.[emoji15]

Załączniki

• IMG_20180517_210754525.jpg
    IMG_20180517_210754525.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 725
My właśnie po wizycie, mała dziwnie się ułożyła i ciężko było ja zwazyc :) wg usg wazy tyle ile dwa tygodnie temu, czyli 2800 :) u mnie wszystko pozamykane, szyjka długa i lekarz nie widzi szans na wczesniejszy poród a nawet mogę przenosić :) za tydzień kolejne ktg :) za dwa wizyta ale prawdopodobnie u innego lekarza, bo mój prowadzący też spodziewa się dziecka i możliwe że będzie już na urlopie tacierzynskim :) no nic, czekamy dalej :)

Nie wiem czy pisałam (sorry mózg ciążowy) że wysyłałam wózek, kt odkupiliśmy do serwisu firmowego. W poniedziałek był kurier po paczkę, nie zapłaciłam za przesyłkę, bo firma opłaciła.
W środę dzwoniła pani że wózek przejrzeli i naprawili parę rzeczy. Koszt naprawy razem z kosztami przesyłki wyszedł nie całe 74zł. Także super.
A jeszcze jej powiedziałam że brakuje pasów w spacerówce, są tylko biodrowe a tych na ramiona nie ma, więc jeślu mają to bym kupiła od razu.
A pani na to że sprawdzi czy mają, jeśli tak to dołączą gratis. No i dołączyli.
Także firmę Adamex ocenami bardzo pozytywnie!.
A takie rzeczy tam robili:Zobacz załącznik 858187

A najlepiej w środę dzwiloli a wczoraj był kurier z wózkiem.[emoji15]
Super że firma ma takie podejście do klienta bo też mam ich wózek :-)

@KikaRika dużo zrobili i zapłaciłaś niewiele:) tylko się cieszyć:) też rozpatrywaliśmy zakup wózka z adamexu:)

Ja dziś się czuję rewelacyjnie w stosunku do ostatnich dwóch dni. Mała daje o sobie znać cały czas więc korzystam i cieszę się z każdego kopniaka tym bardziej że zostało nam 10 dni do rozwiązania:). Nie mogę się doczekać aż będzie z nami:) wiem że czeka nas ciężki ale przyjemny okres w życiu

reklama
Do góry