reklama
emer185
Fanka BB :)
@paulinka7.06 moje gratulacje [emoji7]
Wczoraj byłam na kontroli, mały ma juz 3200g, lekarz twierdzi że nadal w sumie kwalifikuje sie do cesarki ale czekamy aż Wojtek wykaże chęć wyjścia z brzucha. Mówił ze czuł wczoraj główkę, przepływy Ok, szyjka i łożysko tez. dzis zanosiłam GBS do badania i mam powtórzyć crp bo wyszło podwyższone, prawdopodobnie z powodu mojego przeziębienia ostatniego.
Miłego dnia [emoji846]
Wczoraj byłam na kontroli, mały ma juz 3200g, lekarz twierdzi że nadal w sumie kwalifikuje sie do cesarki ale czekamy aż Wojtek wykaże chęć wyjścia z brzucha. Mówił ze czuł wczoraj główkę, przepływy Ok, szyjka i łożysko tez. dzis zanosiłam GBS do badania i mam powtórzyć crp bo wyszło podwyższone, prawdopodobnie z powodu mojego przeziębienia ostatniego.
Miłego dnia [emoji846]
Bea.K84
@paulinka.7.06 gratulacje! [emoji323] dużo zdrówka dla Ciebie i dla maluszka! [emoji4]
gbs wyszedł ok, zastrzyk mnie ominie [emoji28] zostało mi dokładnie 21 dni do terminu. Ciekawe, czy któraś z nas urodzi podczas pełni [emoji12] trafia na 29 maja
gbs wyszedł ok, zastrzyk mnie ominie [emoji28] zostało mi dokładnie 21 dni do terminu. Ciekawe, czy któraś z nas urodzi podczas pełni [emoji12] trafia na 29 maja
Mecenasowa27
Ja mam niby termin na 30 maja ale dziś już się dowiem może w końcu czy będzie wcześniej cc lub może wywoływanie :-) z tą pełnia to akurat nie znam przypadków żeby się sprawdziło :-)
KikaRika
Moderatorka
Nie wiem czy pisałam (sorry mózg ciążowy) że wysyłałam wózek, kt odkupiliśmy do serwisu firmowego. W poniedziałek był kurier po paczkę, nie zapłaciłam za przesyłkę, bo firma opłaciła.
W środę dzwoniła pani że wózek przejrzeli i naprawili parę rzeczy. Koszt naprawy razem z kosztami przesyłki wyszedł nie całe 74zł. Także super.
A jeszcze jej powiedziałam że brakuje pasów w spacerówce, są tylko biodrowe a tych na ramiona nie ma, więc jeślu mają to bym kupiła od razu.
A pani na to że sprawdzi czy mają, jeśli tak to dołączą gratis. No i dołączyli.
Także firmę Adamex ocenami bardzo pozytywnie!.
A takie rzeczy tam robili:
A najlepiej w środę dzwiloli a wczoraj był kurier z wózkiem.[emoji15]
W środę dzwoniła pani że wózek przejrzeli i naprawili parę rzeczy. Koszt naprawy razem z kosztami przesyłki wyszedł nie całe 74zł. Także super.
A jeszcze jej powiedziałam że brakuje pasów w spacerówce, są tylko biodrowe a tych na ramiona nie ma, więc jeślu mają to bym kupiła od razu.
A takie rzeczy tam robili:
Załączniki
agata.a
Zaangażowana w BB
My właśnie po wizycie, mała dziwnie się ułożyła i ciężko było ja zwazyc wg usg wazy tyle ile dwa tygodnie temu, czyli 2800 u mnie wszystko pozamykane, szyjka długa i lekarz nie widzi szans na wczesniejszy poród a nawet mogę przenosić za tydzień kolejne ktg za dwa wizyta ale prawdopodobnie u innego lekarza, bo mój prowadzący też spodziewa się dziecka i możliwe że będzie już na urlopie tacierzynskim no nic, czekamy dalej
Mecenasowa27
Super że firma ma takie podejście do klienta bo też mam ich wózek :-)Nie wiem czy pisałam (sorry mózg ciążowy) że wysyłałam wózek, kt odkupiliśmy do serwisu firmowego. W poniedziałek był kurier po paczkę, nie zapłaciłam za przesyłkę, bo firma opłaciła.
A takie rzeczy tam robili:Zobacz załącznik 858187
@KikaRika dużo zrobili i zapłaciłaś niewiele tylko się cieszyć też rozpatrywaliśmy zakup wózka z adamexu
Ja dziś się czuję rewelacyjnie w stosunku do ostatnich dwóch dni. Mała daje o sobie znać cały czas więc korzystam i cieszę się z każdego kopniaka tym bardziej że zostało nam 10 dni do rozwiązania. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami wiem że czeka nas ciężki ale przyjemny okres w życiu
Ja dziś się czuję rewelacyjnie w stosunku do ostatnich dwóch dni. Mała daje o sobie znać cały czas więc korzystam i cieszę się z każdego kopniaka tym bardziej że zostało nam 10 dni do rozwiązania. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami wiem że czeka nas ciężki ale przyjemny okres w życiu
reklama
angela21_21
Dziewczyny macie jakieś sposoby na zatwardzenie ?
Podziel się: