AgaRS90
Fanka BB :)
Spakowalam mala paczkę psmpersow i pol paczki innej, koszule 3, recznik, klapki, 2xbody 56 z krótkim 2xbody 56 z dlugim i ten sam komplet 62rozm, 10 pieluch tetrowych, moja kosmetyczka (pod prysznic rzeczy i te sprawy), mala apteczka dla mlodego i dla mnie (lanoliny i octanosept itp) i juz brak msca.@AgaRS90 a co planujesz ze sobą zabrać do szpitala ze w sportową się nie zmieścisz? Ja się pakuję w małą torbę też sportową. W razie czego mąż mi dowiezie rzeczy. Z zakupami brakujących rzeczy na pewno zdążysz masz jeszcze ponad miesiąc
@emer185 dobre podejście ze wszystkim zdążymy zupełnie inne niż spotykam się na co dzień co mnie strasznie stresuje jak mi liczą czas do narodzin dziecka...jakoś tak stosuję spychologię i wmawiam sobie że mam dużo czasu a jak nie zdążę to pojedziemy na zakupy po szpitalu bo wszystko jest na miejscu dostępne
Szybkiego powrotu do zdrowia
@Ewa.se kuźwa jak ja nie lubię takich określeń... Najważniejsze że dobrze się bawiłaś a ta koleżanka jak będzie w ciąży to możesz ją nazywać bardziej uroczo np foczko
A gdzie szlafrok chusteczki dla mlodego, klapki po szpitalu, o podkladach na lozko i tych woelgachnych podpaskach nie wspomne.
Mam na prawde tylko najpotrzebniejsze rzeczy i nie ma opcji żebym sie zmiescila