reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

K8y, mam nadzieję, że nospa pomoże i wszystko ucichnie. Jednak jak bóle będę się pojawiały w miarę regularnie jak pisze agata.szy to też bym się wybrała na IP. Lepiej sprawdzic to się nie będziesz martwić.
Daj znać koniecznie!!

reklama
Dziewczyny czy Wy też macie takie skurcze w lydkach? U mnie najczęściej są w nocy, potem cały dzień bola mnie nogi i jedyne co pomaga to spacery.. do lekarza idę w piątek, a może wy macie jakieś sposoby, żeby chociaż trochę ustąpił ten ból ? :)

Dziewczyny czy Wy też macie takie skurcze w lydkach? U mnie najczęściej są w nocy, potem cały dzień bola mnie nogi i jedyne co pomaga to spacery.. do lekarza idę w piątek, a może wy macie jakieś sposoby, żeby chociaż trochę ustąpił ten ból ? :)
A bierzesz magnez? Bierz śmiało 3x .
Ja polecam SlowMag to jest lek nie suplement.

Ostatnia edycja:
Też polecam Slow Mag. Biorę go 3x dziennie po 2 tabletki. Wchłania się dopiero w jelitach więc jest skuteczniejszy od innych magnezów.

reklama
Do góry