reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Od jakiegos miesiaca nie nosze obraczki bo w poprzedniej ciazy bardzo mi spuchly palce. Dzis pojawil mi sie jeczmien na oku wiec postanowilam potrzec zlotem bo zawsze mi pomagalo....
Pocieralam najpierw obraczka o dlon zeby sie ona rozgrzala i dopiero pozniej chcialam pocierac oko. Bardzo zdziwilo mnie ze na dloni zrobila sie czarna plama gdyz nigdy zloto mnie nie brudzilo.... Sprobowalam pocierac innymi zlotymi pierscionkami i rowniez pozostawiaja skore czarna???? Moglybyscie sprawdzic czy u was tez sie tak dzieje? Czytam rozna informacje i pisza ze moze to oznaczac chorobe lub niedobory zelaza ale nie wiem czy to nie przesady....

reklama
Hejo. U mnie ruch dzis ogarniam obiad pranie. Młoda wyszła cało po nietoleracji mleka. Teraz prowadzamy na nowo.

Od poniedzialku moj małżonek idzie na urlop i co kuwa tesciowa mi sie polamala jak nic mam zepsute wszytkie plany a on bedzie musial chodzic i jej dogladac aj.... Wsciekla jestem.... Niby nie powinnam ale ona lubi sie nad soba uzalac.... Aj... Ciężkie czasy mnie czekają
Teściowa to wiedziała kiedy się połamac - niech moc będzie z Tobą [emoji123]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj mam takie huśtawki nastroju że szok. Młody ciągle kicha, prycha, kaszle, dalej ma gorączka a mnie się serce kraje jak na niego patrzę i poprostu ciągle rycze [emoji24] tak mi go żal, bo jest taki kochany mój ptyś. Masakra co się ze mną wyrabia [emoji14] hormony szaleją.
No i wlazłam dzisiaj na wagę, bo se myślę że w pon.ide na wizytę to sprawdzę [emoji32] i 2 kg w ciągu miesiąca zaś do przodu. Jak tak dalej pójdzie to przekrocze 80 kg jak nic... Trzeba ograniczyć jedzenie bo nie widzę tego...

Jak samopoczucie u Was?

Ja dzisiaj mam takie huśtawki nastroju że szok. Młody ciągle kicha, prycha, kaszle, dalej ma gorączka a mnie się serce kraje jak na niego patrzę i poprostu ciągle rycze [emoji24] tak mi go żal, bo jest taki kochany mój ptyś. Masakra co się ze mną wyrabia [emoji14] hormony szaleją.
No i wlazłam dzisiaj na wagę, bo se myślę że w pon.ide na wizytę to sprawdzę [emoji32] i 2 kg w ciągu miesiąca zaś do przodu. Jak tak dalej pójdzie to przekrocze 80 kg jak nic... Trzeba ograniczyć jedzenie bo nie widzę tego...

Jak samopoczucie u Was?

Mi hormony nie szaleją, ale za to od dwóch tygodni mam takie mdłości, jakich jeszcze w tej ciąży nie miałam :( zawsze coś!

Jak samopoczucie u Was?

Ojjjj ja też zaczynam się godzić z myślą, że 80 pęknie jak nic... Jak już teraz mam 73 kg.... I właśnie od poniedziałku przestałam jeść słodycze i staram się nie podjadać, jeśli już to coś wartościowego. Ale z każdym dniem moja silna wola jest coraz słabsza:p Kurde no co ja zrobię, że głodnam, żebym coś przekąsiła... Ehhh zastanawiam się czy budyń to słodycze czy mogę jako zdrową przekąskę podwieczorek to potraktować. Chciałam dziś robić, ale miałam szkołe rodzenia więc jakoś przeszło. Zjadłam niedawno sałatkę i staram się trzymać... ;)

Ojjjj ja też zaczynam się godzić z myślą, że 80 pęknie jak nic... Jak już teraz mam 73 kg.... I właśnie od poniedziałku przestałam jeść słodycze i staram się nie podjadać, jeśli już to coś wartościowego. Ale z każdym dniem moja silna wola jest coraz słabsza:p Kurde no co ja zrobię, że głodnam, żebym coś przekąsiła... Ehhh zastanawiam się czy budyń to słodycze czy mogę jako zdrową przekąskę podwieczorek to potraktować. Chciałam dziś robić, ale miałam szkołe rodzenia więc jakoś przeszło. Zjadłam niedawno sałatkę i staram się trzymać... ;)

Jedziemy z wagą na jednym wózku :) u mnie dieta obowiązkowa przez ten podwyżony ALAT, o czekoladzie i zmażonych rzeczach mogę zapomnieć

Budyń!!! [emoji508] [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale mam smaka

reklama
Jedziemy z wagą na jednym wózku :) u mnie dieta obowiązkowa przez ten podwyżony ALAT, o czekoladzie i zmażonych rzeczach mogę zapomnieć
A teraz mam ochotę na wszystko co złe jeszcze bardziej :p jeszcze widziałam że jest fajna loteria Milk ale trzeba kupic jakiś produkt Milka i można wygrać jakieś hm kubki termiczne czy termosy:p i jutro chyba nie dam rady ominąć tej półki w sklepie.... teraz zjadłabym frytki, pizzę, lody , czekoladkę , jakieś ciasto, nooo wszystko..... ;) dlatego zaraz kładę się spać...

Do góry