reklama
Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Dzięki ZUZA.80 też idę sama, ale w sumie się cieszę może dowiem się płeć mąż nie chce żebyśmy wiedzieli. Tobie również powodzenia, kilka dni mnie nie było i nie zdążyłam Wam wszystkich jeszcze nadrobić.. Odezwę się po@Angelika. Jadwiga trzymam kciuki za dzisiaj ja niestety muszę iść dzisiaj na połówkowe sama, bo męża jelitówka rozłożyła trochę mam doła z tego powodu, ale oby z maluszkiem było wszystko ok
Hej ja już dziś po polowkowych. Lekarz fajnie wszystko opisywał co Mierzył i z malenstwem wszystko ok, potwierdził już na 100% będzie dziewczyna . Teraz mogę szaleć z ciuszkami hihi. Oby tylko dalej tak ładnie wszystko szło. Łożysko pięknie wysoko(choć w ok 10tc było bardzo nisko i zakrywa ujście szyjki macicy) szkoda tylko że na przedniej ścianie.
Dzieki za przepis na ciastolina z chęcią wykorzystam z moimi przedszkolakami uwielbiają takie lepiace zabawy.
Dzieki za przepis na ciastolina z chęcią wykorzystam z moimi przedszkolakami uwielbiają takie lepiace zabawy.
emer185
Fanka BB :)
Dzis zaczynam 19 tydzień i CHYBA wczoraj poczułam maluszka. Jakby coś przepłynęło pod pępkiem cieszę sie jak głupia! Do połówkowego jeszcze 10 dni ale juz nie mogę sie doczekać. Miłego wtorku.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Nie dziwie się, ja mam połówkowe za tydzień i też nie mogę się doczekać.Dzis zaczynam 19 tydzień i CHYBA wczoraj poczułam maluszka. Jakby coś przepłynęło pod pępkiem cieszę sie jak głupia! Do połówkowego jeszcze 10 dni ale juz nie mogę sie doczekać. Miłego wtorku.
Na szczęście czas szybko leci.[emoji5]
Ewa.se
Ja tak mam! Od czasu do czasu jakbym czuła serce szczególnie jak leżę na prawym boku albo jakoś niewygodnie siedzę, ale nie wiem do końca czy to maluszek czy któraś z moich tętnic... Jeśli to dziecko, to znaczy że coś się dzieje?Kurde chyba czuję serducho. Nie pierwszy raz w tej ciąży. Nie boli, ale ewidentnie czuje, że coś się dzieje. Miałyście tak?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Normalne bo serce jest bardziej obciążone, pompuje wiecej krwi niż zazwyczaj..Kurde chyba czuję serducho. Nie pierwszy raz w tej ciąży. Nie boli, ale ewidentnie czuje, że coś się dzieje. Miałyście tak?
Ale jakbyś miała zawroty głowy, albo jakby np Cię zaciskało to zgłoś się do lekarza.
W poprzednich ciazach nigdy tak nie miałam, więc dlatego mam watpliwości... Jednak starośc nie-radośćNormalne bo serce jest bardziej obciążone, pompuje wiecej krwi niż zazwyczaj..
Ale jakbyś miała zawroty głowy, albo jakby np Cię zaciskało to zgłoś się do lekarza.
reklama
Pati1112
Hej!
dzisiaj byłam u tego lekarza na nfz, czekałam ponad godzinkę ale nic to. Stresowałam się jakoś czy da to skierowanie czy nie..... i wiecie co? powiedział,że nie muszę mieć tego skierowania, bo jak już raz tam byłam na genetycznych to z automatu przechodzę na kolejne badania, czyli połówkowe! mają moje wszystkie dane juz itp dzisiaj jeszcze tam zadzwonie czy aby na pewno, ale lekarz chyba wie co i jak...
Zbadał mnie i niestety znowu mam grzybicę jakoś objawów nie mam więc nie wiem, ale mu ufam i od dziś nystatyna przez 10 dni...
Potwierdził tez że będzie chłopiec czyli jednak Antoś, a mąż niepocieszony jakiś bo bardzo chciał córeczkę, ale ma czas na oswojenie się mały waży już pół kilo co jakoś nie chce mi się wierzyć, bo to dopiero 20 tc, a termin wg usg z 4.06 przeskoczył na 22.05
Pozdrawiam!
dzisiaj byłam u tego lekarza na nfz, czekałam ponad godzinkę ale nic to. Stresowałam się jakoś czy da to skierowanie czy nie..... i wiecie co? powiedział,że nie muszę mieć tego skierowania, bo jak już raz tam byłam na genetycznych to z automatu przechodzę na kolejne badania, czyli połówkowe! mają moje wszystkie dane juz itp dzisiaj jeszcze tam zadzwonie czy aby na pewno, ale lekarz chyba wie co i jak...
Zbadał mnie i niestety znowu mam grzybicę jakoś objawów nie mam więc nie wiem, ale mu ufam i od dziś nystatyna przez 10 dni...
Potwierdził tez że będzie chłopiec czyli jednak Antoś, a mąż niepocieszony jakiś bo bardzo chciał córeczkę, ale ma czas na oswojenie się mały waży już pół kilo co jakoś nie chce mi się wierzyć, bo to dopiero 20 tc, a termin wg usg z 4.06 przeskoczył na 22.05
Pozdrawiam!
Podziel się: