Witam nową mamusię
Byłam dzisiaj w tym 9fashion. Kupiłam kilka rzeczy, ale podsumowując - to są ubrania dobre dla tych, które mają wzrost i biust. Fajne ciuszki, ale kurde tunika sięgała mi do łydek
i to XS
Kupiłam spodnie, sukienkę, tunikę i bluzkę. Spodnie muszę skrócić, tunikę chyba zwężę ciut, ale reszta idealna. Teraz tylko szukam legginsów kryjących, ale tanich. Tak do 50zł.
W poniedziałek w lidlu będą rajstopy ciążowe
Dzisiaj miałam mega wyczerpujący dzień. Najpierw rano byłam z klasą mojej córki na spektaklu w teatrze. Miałam być jako opiekun dodatkowy, ale okazało się, że na miejsce chorej wychowawczyni nie było zastępstwa. Nauczycielka innej klasy czuwała nade mną i klasą, ale generalnie ja musiałam panować nad 23osobową klasą 7latków. Nie było źle - to bardzo fajna, sympatyczna klasa. Jest tam tylko czworo rozrabiaków na których musiałam mieć ciągle oko. Potem pojechałam na obiad - burgery, miałam taką ochotę na nie od kilku dni, że dzisiaj już musiałam sobie na nie pozwolić
I na koniec te zakupy - spędziłam w sklepie ponad godzinę
obejrzałam wszystko co mieli wystawione na kiermaszu.
Teraz tylko czekam aż dzieci pójdą spać i ja też się kładę. Jutro mam zamiar pobyczyć się, odpocząć.