reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Nie wiem, na razie 21 mam usg genetyczne. Zobaczymy co mi ba nim lekarz powie. Boje się czy będzie ok... A ty robisz badania?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem, na razie 21 mam usg genetyczne. Zobaczymy co mi ba nim lekarz powie. Boje się czy będzie ok... A ty robisz badania?

Też jestem po stracie i to z powodu wady płodu a nie nieutrzymania ciąży. Robiłam prenatalne USG + test PAPA. Tam wyszło OK i nie zdecydowałam się na dalszą diagnostykę

Witamy w naszych skromnym gronie[emoji1] myślę tak jak dziewczyny ze to co czujesz to twój mały skarb [emoji7] ja jestem w pierwszej ciąży 15t5d i już też od jakiegoś czasu wydaje mi się ze coś czuję...nie codziennie ale zdarza się i myślę że to moja córcia[emoji7]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już po wizycie. Córcia fika koziołki
1f642.png
krwiaka nie ma ale żeby nie było tak super to łożysko położone nisko w większości na tylnej ścianie całkowicie pokrywa ujście wewnętrzne szyjki ... modlimy się żeby się podniosło
Super z już masz tego krwiaka z głowy![emoji1] zobaczysz na następnej wizycie łożysko też będzie już wysoko trzymam kciuki i nie ma w ogóle innej opcji ! Ja muszę jeszcze poczekać do poniedziałku i wtedy będę podgladala moja dzidzia co u niej. I to najpierw rano na NFZ A potem popołudniu prywatnie i prawdopodobnie pierwszy raz będzie ze mną partner...ciekawe czy potwierdzą płeć?

Super z już masz tego krwiaka z głowy![emoji1] zobaczysz na następnej wizycie łożysko też będzie już wysoko trzymam kciuki i nie ma w ogóle innej opcji ! Ja muszę jeszcze poczekać do poniedziałku i wtedy będę podgladala moja dzidzia co u niej. I to najpierw rano na NFZ A potem popołudniu prywatnie i prawdopodobnie pierwszy raz będzie ze mną partner...ciekawe czy potwierdzą płeć?

ja to z tego wszystkiego nie zapytałam o potwierdzenie :)

A już miałam tydzień temu, na skierowanie.
Tobie też ono się należy.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
witam nową mamusię i gratuluję wizyt :)
Ja też wczoraj miałam wizytę u swojego gin, ale że niedawno miałam genetyczne to wizyta była ekspresowa. Poprosiłam go tylko o skontrolowanie szyjki macicy i przy okazji potwierdził mi synka :)
Kazał mi się już umawiać na połówkowe, dał zwolnienie i kolejna wizyta 9 stycznia.
Ja też czasami odczuwam "coś" w podbrzuszu, ale uważam jednak, że to jelita. Jak będę czuła ruchy codziennie to uznam, że to to :))

a mi lekarka nic nie powiedziała o płci :(
Może poprostu dzidzia jej się nie pokazala wtedy nic nie mówią bo przecież nie będą zgadywać i wprowadzac w błąd...następnym razem zapytasz się czy już coś widzi [emoji1]

reklama
U nas na kolacje pizza domowa, bo obiad dla męża nie wyszedł, spałam ponad godzinę dzisiaj po południu;)
Więc w sumie obiado kolacja, z tym że myśmy z młodą jadły pałki z kurczaka, ale to było ok 14.
Tortille z kurczakiem i warzywami też lubię.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry