AgaRS90
Fanka BB :)
No to zazdroszczęJa dostałam skierowanie na darmowe mam świetnego lekarza i się postarał
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zazdroszczęJa dostałam skierowanie na darmowe mam świetnego lekarza i się postarał
Ja jestem z Wawy musze pooglądac
No to zazdroszczę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się w prywatnej przychodni upomniałam o swoje i zrobili mi na NFZ te badania bezpłatnie bo mają z NFZ na to umowęA nie mam 35 lat.
Drugie USG i test papp-a też darmowe
Ja zaufam swojemu ginekologowi - jeśli on coś zauważy niepokojącego to albo mi da skierowanie albo zaleci te badania.No powiem Ci, że gdy się dowiedziałam, że będę miała darmowe te badania to sama byłam w szoku, Ale mega się cieszę. Wydatków mamy wszystkie tyle , że jeśli uda się coś zaoszczędzić to super
Badania mam 12 grudnia.
A Ty na kiedy Masz?
Bardzo śmieszne u mnie +3 ale słodkie w pierwszym trymestrze na dziewczynkę dało znać o sobieA jak wasza waga? Ja kończę 14 tydzień i jak na razie -0,5kg. Pozdrawiam
Ja na ostatniej wizycie zapytałam się na kiedy mam się zapisać i kazała na 3 stycznia, a że był termin do mojej idę do mojej. Nie będę robić 3d bo miałabym płatne. Ważne jest, że ufam mojej pni doktor a najlepsze zdjęcia to i tak po porodzie będąHej dziewczyny macie już umówione wizyty na ust połówkowe? Czy robicie je tylko u swojego lekarza? Ja zastanawiam się nad 3d bo mój takiego nie ma...i już chyba do tego co bym chciała się nie dostanę...Bo takie terminy...
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom