reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Propo zmęczenia to podobnie jak w pierwszym trymestrze ...Zaczynam myśleć że to zamulenie bardziej od tarczycy niż ciąży bo przed jej leczeniem miałam podobnie...I te pyszczek na linii żuchwy i szyji identyko [emoji20]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny takie pyt z innej beczki. Chcemy wynająć mieszkanie. Z jakich stron www polecacie korzystać w trakcie poszukiwań? Bo do głowy przychodzi mi tylko Gumtree.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to niedługo w tej ciąży zwariuje. wczoraj tak miałam i dziś rano tez. po załatwieniu się rano taki brązowy sluz na papierze. kawa z mlekiem. wczoraj to odkryłam w pracy , dziś bylam w domu to od razu wpadłam do wanny i palucha w srodek. jeszcze trochę tego śluzu takiego budyniowego wyciągnęłam że środka.i to tylko tak z rana. potem już jest ok.zwykly biały ,mleczny wieczorem. nic mnie nie boli .brzuch ok tylko takie kłucie drodze w środku. ..... :( . że też nie można sobie tej ciąży przejść normalnie w spokoju, czekać na pierwsze ruchu potem ponarzekać na wielki rosnący bębenek ,urodzić i się cieszyc. No k... wiecznie cos.

8599dqk3eprfzk4i.png

Dziewczyny takie pyt z innej beczki. Chcemy wynająć mieszkanie. Z jakich stron www polecacie korzystać w trakcie poszukiwań? Bo do głowy przychodzi mi tylko Gumtree.

Proponuję OLX, gratka i otdom. Ja mam wszystko obczajone, szukamy mieszkania już długo i ofert jak na lekarstwo :( do porodu musimy coś znaleźć bo inaczej sobie nie wyobrażam, ale u nas wynajem nie wchodzi w grę. Dzisiaj jedziemy oglądać dwa mieszkania, chociaż wiadomo wolałabym już jakiś szeregowiec/bliźniak. nie tracę nadzieji ;)

Hej dziewczyny ja dziś już po wizycie u lekarza genetycznych usg pięknie wyszło i według Pana doktor dzidzią pięknie się rozwija pobrali mi jeszcze krew na pappa i wyniki maja być za jakie 2 tygodnie i dopiero z tymi wynikami mam iść do genetyka. Podczas usg Pani doktor stwierdziła że na tą chwilę to raczej dziewczynka ale jeszcze do sprawdzenia bo fikala i nie bardzo dawała się podglądać. Nawet śniło mi się kilka razy że będzie dziewczyna. I najważniejsze jest to że łożysko się podniosło więc odetchnąć z ulgą.
Gratuluję dziewczyny dobrych wieści.

reklama

OLX, sporo mają ogłoszeń takich lokalnych.

Dziś zrobiłam sobie takie domowe musli żebym miała do jogurtów czy mleka, a żebym wiedziała co w nim jest. Pachnie pięknie mam nadzieję, że i tak będzie smakowało ;)

Do góry