reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

No właśnie dziewczyny które mają przeklute pepki i mają już dzieci. Kiedy wyjmowalyscie kolczyk i jak później wyglądała wasza dziurka? Po urodzeniu daliście rady włożyć kolczyk?
Miałam kolczyk w pierwszej ciąży. Wyjęłam jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży. Dziurka jest widoczna Ale nic się z nią nie dzieje. Nie rozciagnela się. Po porodzie kolczyka już nie zakladalam.

reklama
Ja posmarowałam brzuch nie raz ale ok 7-8miesiaca byl tozstepowy boom. Bylo ich mega duzo nic nir pomoglo. Wiec teraz olewka smaruje tylko zwyklym balsamem po kapieli jal chce dla mojego ladniej pachnieć;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki miałaś poziom tsh?
2,93 a po 2ch tyg brania euthyroxu spadło do 1,08, za tydzień kolejna kontrola, czyli po miesiącu od tej ostatniej...
Ja chodzę do internistki bo ona fajnie ustawia tarczycę, więc nie muszę jeździć daleko do endokrynologa...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Hey ja już po wizycie.
Wszystko ok! :) Moja fasola tydzień temu miała 8mm już ma 20 :) :) Rośnie :)
Nie dostałam l4 bo mi by się zdublowało z opieką na syna. Dostanę za tydzień jak przyjdę.
Lekarz bardzo fajny, konkretny. Boli mnie brzuch i w niektórych miejscach mam twarde punkty na USG nic nie widać, prawdopodobnie zrosty po cc.

Hey ja już po wizycie.
Nie dostałam l4 bo mi by się zdublowało z opieką na syna. Dostanę za tydzień jak przyjdę.
Lekarz bardzo fajny, konkretny. Boli mnie brzuch i w niektórych miejscach mam twarde punkty na USG nic nie widać, prawdopodobnie zrosty po cc.
Super,ze twoja fasolka tak szybko rosnie. Ja swoja bede podgladac w poniedzialek. Dobrze,ze wstawiacie tu miary itp to latwiej pozniej porownac :)

No właśnie dziewczyny które mają przeklute pepki i mają już dzieci. Kiedy wyjmowalyscie kolczyk i jak później wyglądała wasza dziurka? Po urodzeniu daliście rady włożyć kolczyk?
Ja wyciąglam od razu jak potwierdzilam ze jestem w ciąży i po porodzie włożyłam z powrotem ale teraz już od jakiś 5 miesięcy nie mam włożonego. A w pierwszej ciąży zrobiła mi się przez to pskudna blizna jak byśmy jutro przypomniała to odnajde zdjęcie brzucha gdzieś bo to się od razu w oczy rzucalo ale po porodzie zrobiło się to malutkie i blade

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hey ja już po wizycie.
A który tydzień ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry