To bardziej wyglada jak wysypka wokol kazdego wklucia. Troche mnie to niepokoi, biore clexane kolo2tyg a od wczoraj to mam. Niestety nie mam jeszcze dzieci, bardzo licze na to,ze uda sie tym razem. Mam teraz dobra lekarke,w ktora naprawde wierze. Mieszkam w Irlandii wiec nie wiem czy zdabede tu prenatal uno,ale zapytam doktorke w poniedzialek na wizycie. Niestety nie znam przyczyn poronien. Z badan ktore robilam wyszlo,ze mam za niski progesteron i za gesta krew. Tyle wiem. Tez bylam na forum o poronieniach ale nie w BB. Pomoglo mi sie wyzalic i poplakac nad historiami innych ale nie uzyskalam zadnych rad jelsi chodzi o kuracje itpTakie wypukłości to normalne. Ja mam bardzo dużo zrostów z poprzedniej ciąży i zastrzyków i w związku z tym teraz mam mnóstwo siniaków.
Znasz przyczynę poronień? Masz już dziecko czy to będzie pierwsza dzidzia?
Jeśli mogę Ci doradzić to zamiast zwykłego kwasy foliowego to powinnaś brać metylowy czyli najlepiej kupić prenatal uno a potem od drugiego trymestru duo. Możliwe, że masz problem z mutacjami a wtedy zwykły kwas foliowy jest trucizną dla nas a właściwie dla dziecka. Dużo przeszłam i jestem na forum o poronieniach i dziewczyny tam super doradzają.
reklama
KikaRika
Moderatorka
Tabletki propoolki możesz na pewno ssać.Z tego co mi wiadomo to normalne, że zwiększa się ilość wydzieliny , i póki nie ma zapachu to jest w porządku.
Dziewczyny a powiedzcie mi co na przeziębienie ?? Czuje się lekko chora... Ostatnio piłam mleko z miodem i masłem, dziś kupiła kwiat lipy i popijam sobie właśnie. Kupiłam tez tabletki na gardło , farmaceutka dała mi Gardimax herball fakt jest ziołowe ale w domu zobaczyłam , że w składzie jest tymianek i szałwia, które w ciąży nie są polecane wręcz piszą , że mogą prowadzić do poronienia... Coś mnie kobieta oszukała, albo chciała coś sprzedać. Wystarczyło powiedzieć , że nie ma nic dla kobietki w ciąży. Nie wezmę tego.
Powodzenia na wizytach
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Fanka BB :)
Też tak mam !Uff kilka stron nadrobionych....przykro że znów nas ktoś opuszcza @Eliza91 trzymaj się i nie poddawaj!
Co do brzuszka to u mnie wyglądają tak
Wzdęcia Zobacz załącznik 829501
BrakZobacz załącznik 829502
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Takie wzdęcia!
Jak miną i się wysikam [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mecenasowa27
Glimbax super polecam. Trzy dni przed ślubem zaczęło mnie strasznie gardło boleć a głos miałam jak chłop. Kosmetyczka U której robiłam paznokcie na ślub poleciła mi ta płukanke. Mówiła żeby przez trzy dni plukac trzy razy dziennie, ale nie miałam.Na.to czasu więc w sumie plukalam 2 razy i w dniu ślubu wstałam bez bólu gardła i bez hrypy :-) jeżeli przez 3 dni nie pomoże tzn że.coś powazniejszego się dziejeNa gardlo mi dawali tantum varde lub glimbax
Mecenasowa27
Zgadza się słodkie te wasze brzuszki ale pewnie jeszcze głównie przez wzdęcia wszystkie takie mamy brzuszki :-)
reklama
Mecenasowa27
U mnie rano jak wstaje jest sporo mniejszy ale wystarczy tylko ze zjem kanapkę i wypije herbatę przed wyjściem do pracy i już jest nieco większy a pod koniec dnia wygląd tak jak na zdjęciu :-) jeszcze na prawdziwy brzuszek ciążowy trzeba poczekać ale myślę że już na święta będziemy okrąglutkie :-)?
Podziel się: