reklama
Witajcie
Ja dziś o 17:20 wizyta. Mam nadzieję, że jest dobrze wszystko i że wybiorę już tego lekarza na prowadzącego ciąże
Dzisiaj mam apogeum zapachowo- mdłościowe. Tak mi jedzenie dziś śmierdzi, że ciągnie mnie na wymioty, ciągnie dosłownie ! Ale to też może być przez to, że boli mnie gardło i przeszkadza w przełykaniu, tyle, że to zapachy mnie dobijają...Chyba dziś naprawdę już zwymiotuję.
Ja dziś o 17:20 wizyta. Mam nadzieję, że jest dobrze wszystko i że wybiorę już tego lekarza na prowadzącego ciąże
Dzisiaj mam apogeum zapachowo- mdłościowe. Tak mi jedzenie dziś śmierdzi, że ciągnie mnie na wymioty, ciągnie dosłownie ! Ale to też może być przez to, że boli mnie gardło i przeszkadza w przełykaniu, tyle, że to zapachy mnie dobijają...Chyba dziś naprawdę już zwymiotuję.
J
Ja A o 17:50 i odrzuca mnie dziś też od jedzenia. Udało mi się teraz zjeść sucha bułkę. Ale to też może trochę że stresu przed wizytą.Witajcie
Witam dopiero teraz.nie miałam czasu wcześniej napisać.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja zawiozlam skierowanie na badania prenatalne.mam pytanie:we wtorek mam wizytę u genetyka,to będzie taki wywiad.czy po tym wywiadzie lekarz może stwierdzić ze się nie kwalifikuje na prenatalne na NFZ i nie zrobi mi usg?orientuje się któraś z Was jak to wygląda?
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja zawiozlam skierowanie na badania prenatalne.mam pytanie:we wtorek mam wizytę u genetyka,to będzie taki wywiad.czy po tym wywiadzie lekarz może stwierdzić ze się nie kwalifikuje na prenatalne na NFZ i nie zrobi mi usg?orientuje się któraś z Was jak to wygląda?
Mi na szczęście wszelkie nieprzyjemności związane z mdłościami minęły [emoji4]teraz zaczyna dokuczać kręgosłup a przecież żadnych dodatkowych kilogramów jeszcze nie dźwigam...wizyta w poniedzialek,już nie mogę się doczekać bo ta ulga i szczęście po udanej wizycie to coś pięknego [emoji4]zazdroszczę Wam dziewczyny ze wizytę macie już dziś [emoji4]trzymam kciuki i czekam na zdjęcia [emoji4]co badań dodatkowych to nie wypowiem się bo ja prywatnie się wybieram 27.11.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
Fanka BB :)
Tez słyszałam o tym motylku. Jak dla mnie mądra osoba to wymyśliła.
Powodzenia dziewczyny na wizytach!
@ewcia2102 to masz wizytę w moje urodziny
Mnie dopadła infekcja okolic intymnych jakąś a do mojej gin nie mogę się do dzwonić :/
Na jadłam się strasznie bo mojemu mężowi za chciało się tortilli to zrobiłam z całą masa sałaty pomidorów ogórka i piersi z kurczaka ze swoim sosem czosnkowym normalnie rewelacja [emoji39]
Dzisiaj nie śpię juz od 4.30 jakąś bez senność mnie dopadła :/
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia dziewczyny na wizytach!
@ewcia2102 to masz wizytę w moje urodziny
Mnie dopadła infekcja okolic intymnych jakąś a do mojej gin nie mogę się do dzwonić :/
Na jadłam się strasznie bo mojemu mężowi za chciało się tortilli to zrobiłam z całą masa sałaty pomidorów ogórka i piersi z kurczaka ze swoim sosem czosnkowym normalnie rewelacja [emoji39]
Dzisiaj nie śpię juz od 4.30 jakąś bez senność mnie dopadła :/
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: