reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Przyczepia się motylka do łóżeczka dziecka które miało bliźniaka który zmarł przy porodzie? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale na pewno coś takiego było.

reklama
Tak wlasnie tak. Myślę moze trzeba poruszyc ten temat. Bo jednak to fajtastyczna akcja. Moze zapobiec nie zrecznym sytuacjom

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)
Ja dziś o 17:20 wizyta. Mam nadzieję, że jest dobrze wszystko i że wybiorę już tego lekarza na prowadzącego ciąże :)
Dzisiaj mam apogeum zapachowo- mdłościowe. Tak mi jedzenie dziś śmierdzi, że ciągnie mnie na wymioty, ciągnie dosłownie ! Ale to też może być przez to, że boli mnie gardło i przeszkadza w przełykaniu, tyle, że to zapachy mnie dobijają...Chyba dziś naprawdę już zwymiotuję.

J
Witajcie :)
Ja dziś o 17:20 wizyta. Mam nadzieję, że jest dobrze wszystko i że wybiorę już tego lekarza na prowadzącego ciąże :)
Dzisiaj mam apogeum zapachowo- mdłościowe. Tak mi jedzenie dziś śmierdzi, że ciągnie mnie na wymioty, ciągnie dosłownie ! Ale to też może być przez to, że boli mnie gardło i przeszkadza w przełykaniu, tyle, że to zapachy mnie dobijają...Chyba dziś naprawdę już zwymiotuję.
Ja A o 17:50 i odrzuca mnie dziś też od jedzenia. Udało mi się teraz zjeść sucha bułkę. Ale to też może trochę że stresu przed wizytą.

Witam dopiero teraz.nie miałam czasu wcześniej napisać.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Ja zawiozlam skierowanie na badania prenatalne.mam pytanie:we wtorek mam wizytę u genetyka,to będzie taki wywiad.czy po tym wywiadzie lekarz może stwierdzić ze się nie kwalifikuje na prenatalne na NFZ i nie zrobi mi usg?orientuje się któraś z Was jak to wygląda?

Mi na szczęście wszelkie nieprzyjemności związane z mdłościami minęły [emoji4]teraz zaczyna dokuczać kręgosłup a przecież żadnych dodatkowych kilogramów jeszcze nie dźwigam...wizyta w poniedzialek,już nie mogę się doczekać bo ta ulga i szczęście po udanej wizycie to coś pięknego [emoji4]zazdroszczę Wam dziewczyny ze wizytę macie już dziś [emoji4]trzymam kciuki i czekam na zdjęcia [emoji4]co badań dodatkowych to nie wypowiem się bo ja prywatnie się wybieram 27.11.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez słyszałam o tym motylku. Jak dla mnie mądra osoba to wymyśliła.

Powodzenia dziewczyny na wizytach!

@ewcia2102 to masz wizytę w moje urodziny :D

Mnie dopadła infekcja okolic intymnych jakąś a do mojej gin nie mogę się do dzwonić :/
Na jadłam się strasznie bo mojemu mężowi za chciało się tortilli to zrobiłam z całą masa sałaty pomidorów ogórka i piersi z kurczaka ze swoim sosem czosnkowym normalnie rewelacja [emoji39]
Dzisiaj nie śpię juz od 4.30 jakąś bez senność mnie dopadła :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry