reklama
To tak jak u mnie. Przed sama ciaza schudlam 5kg I chyba to wspomoglo moja owu i zajscie ale brzuszek zostal. Jest przynajmniej w co sie wbijac z ClexanemJa póki co nie zauważyłam jeszcze absolutnie żadnego powiększenia. Ale może dlatego że wcześniej też nie byłam chudziutka
Z czym?To tak jak u mnie. Przed sama ciaza schudlam 5kg I chyba to wspomoglo moja owu i zajscie ale brzuszek zostal. Jest przynajmniej w co sie wbijac z Clexanem
u mnie ten sam termin .ciaza 4. widac już co nie co.no i w spodnie jeansowe sprzed ciąży nie wejdę. czuje już powiększona macice. nawet na brzuchu się nie położę bo boli.U mnie koniec 9 tygodnia 9 i 5 dni i czasem widac brzuszek bo to druga ciaza
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
promyczek_81
Fanka BB :)
a u mnie brzuchol taki jaki moja koleżanka miała w 6 mcu aż boję się co będzie dalej
Ja też Jeszce w piżamie i w łóżku. Ale mnie dziś paraliżuje myśl o dzisiejszej wizycie. Jeszcze 5 godzin...Dzis nie moj dzien...zostałam w domu, nie mam siły wstać z łóżka...:/
U mnie też bębenek jak w 6tym miesiącu. W poprzedniej ciąży też tak było, ale u mnie to wzdęcia. Już nie wiem co mam jeść, żeby potem żołądek nie bolał. Na razie zauważyłam, że sałatka ryżowa mi nie szkodzi, ale nie mogę jej jeść na okrągło.
dobre wieści. A jakiś polski gin prywatnie nie wpisze Ci zwolnienia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie w tym problem ze jestem w Niemczech normalnie ubezpieczona a nie prywatnie i do lekarza nie da sie isc tak prywatnie. Znalazlam jednego lekarza który ma prawdopodobnie miejsca ale przyjmuje dzis od 15 wiec bede dzwonic.
reklama
Co to jest sałatka ryżowa?U mnie też bębenek jak w 6tym miesiącu. W poprzedniej ciąży też tak było, ale u mnie to wzdęcia. Już nie wiem co mam jeść, żeby potem żołądek nie bolał. Na razie zauważyłam, że sałatka ryżowa mi nie szkodzi, ale nie mogę jej jeść na okrągło.
Podziel się: