reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Eliza trzymaj się.

Ja dzisiaj drugi dzień odpoczywania. Najgorzej, że jeść nie mogę, bo gardło mnie boli.
Muszę w końcu moim rodzicom powiedzieć, ale boję się jak nastolatka. Masakra.

reklama
Eliza trzymaj się.

Ja dzisiaj drugi dzień odpoczywania. Najgorzej, że jeść nie mogę, bo gardło mnie boli.
Muszę w końcu moim rodzicom powiedzieć, ale boję się jak nastolatka. Masakra.
dlaczego się boisz? :) ja mimo, że ciąża 3 też się obawialam reakcji mojej mamy, bo mieszka razem z moją rodziną i wiem, że z racji wieku ma dość wnuków.. No ale jakoś to zniosla ;p

Dziewczyny jestem już po badaniu... Wszyyystko w porządku, groszek się rozwija ma 51 mm, i waży 55 gram :D Są dwie nóżki , dwie rączki, kręgosłup prawidłowy, wszytsko w normie... Kamień z serca.... Płeć jeszcze nie do rozpoznania. trzymać nas będzie w niepewności ;)
Według USG wychodzi , że jestem w 11 tc 4 dzień, byłam przekonana że to 12.
Zobacz załącznik 829415
Jakie piekne zdjecie usg! Ja ja bym chciala byc chociazby na ttm etapie. W poprzednich ciazach nigdy nie dotrwalismy tak daleko :/ mam nadzieje,ze tym razem sie uda. Mocno trzymam kciuki! W pon ide posluchac pierwszy raz serduszka mojego malenstwa.

Witam się i ja z rocznika 85. To moja 5 ciąża ale mam tylko jedno dziecko póki co. Biorę sporo leków w tym zastrzyki clexane. Co do witamin to ja uważam, że powinno się brać zwłaszcza jak się ma mdłości i wymioty i nie jest się w stanie jeść odpowiednio. Biorę prenatal uno, choć dziś kupiłam już duo.
Mdłości po mału ustępują ale boli mnie pośladek i spojenie łonowe.

@waniliowe.love dlaczego teściowa jest wściekła, że jesteś w ciąży?

Witam się i ja z rocznika 85. To moja 5 ciąża ale mam tylko jedno dziecko póki co. Biorę sporo leków w tym zastrzyki clexane. Co do witamin to ja uważam, że powinno się brać zwłaszcza jak się ma mdłości i wymioty i nie jest się w stanie jeść odpowiednio. Biorę prenatal uno, choć dziś kupiłam już duo.

Ja mam to samo z tym pośladkiem. Niestety to trochę mi wygląda na rwe kulszowa. Tylko trochę za wcześnie. W ciąży z synkiem miałam te dolegliwości około 35 tygodnia.

Ja mam to samo z tym pośladkiem. Niestety to trochę mi wygląda na rwe kulszowa. Tylko trochę za wcześnie. W ciąży z synkiem miałam te dolegliwości około 35 tygodnia.
Hej Olasec! Ja tez jestem na Clexane. Ktory to tydz u Cb? Trzymam kciuki za nas obie :)

Dziewczyny. Niestety ale opuszczam Was :( czasem będę Was podczytywać dopóki nie zmienicie forum na tajne. Trzymam za Was kciuki aby wasze ciąże przebiegły jak najlepiej dla Was. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok praca i innymi rzeczami nie ma się co martwić dbajcie o siebie i o swoje maleństwa.
Trzymajcie się cieplutko kochane :*
Trzymaj sie tam cieplo. Domyslam sie przez co przechodzisz. Jestem mama 3 aniolkow. Badz silna.

reklama
Do góry