Witam witam chyba mam rówieśnice na pokładzieWitam serdecznie i ja chciałabym dołączyć. Termin na 23.06.18 pozdrawiam
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam witam chyba mam rówieśnice na pokładzieWitam serdecznie i ja chciałabym dołączyć. Termin na 23.06.18 pozdrawiam
Ty też rocznik 94? Jak tak to dopisuje się do rówieśnic myślam ze ty 27 masz nie wiem czemuWitam witam chyba mam rówieśnice na pokładzie
Ja 23 kończę za 12 dni to nie wiem czemu myślałam że masz 27 może pomyliłam z kimś innym za dużo nas tu [emoji14]Nie nie ma 23 wiec rówieśnice. Ktos jeszcze ma 23
JaDziewczyny ktoras z was ma ciagle niestrawności i uczicie prZepełnienia?
Niestety mam to samo. Skacze mi przy tym tętno i pogłębia tachykardia mam wrażenieDziewczynki, od kilku dni mam coś takiego....nawet nie wiem, jak to określić, dwa do kilku razy na 5 min musze sobie westchnąć...bo czuje tak jakbym była niedotleniona....czułyście coś takiego? 12t4d