dostałam od położnej, rozdawały każdej pacjentce, której zakładały kartę ciążowąCzy orientujecie się gdzie mogę dostać taki organizer z pregna?
Ten z mamaginekolog jak dla mnie ma za dużo bajerów, te torby i przyszywki to nie dla mnie.
Ja chodze prywatnie i nic takiego nie dostałam a chętnie gdzieś bym zakupiła czy coś
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aniaopapon
Fanka BB :)
Nie to moj pierwszy raz tutaj[emoji6]@aniaopapon byłaś już może kiedyś wcześniej na bb? Bo po profilowym jesteś strasznie podobna do jednej z dziewczyn, która była ze mną wcześniej na bb?
Gratulacje wszystkim udanych wizyt! Ja czekam do 14.11
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewcZyny
Nie odzywałam się ale podczytuje na bierząco. Od kiedy mam te tabletki , które mąż wynalazł odeszły mdłości i wymioty a ja już od 4 dni żyje i jem jak normalny człowiek. Nawet nie wiedziałam ze tyle mi do szczęścia potrzeba. Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Nie odzywałam się ale podczytuje na bierząco. Od kiedy mam te tabletki , które mąż wynalazł odeszły mdłości i wymioty a ja już od 4 dni żyje i jem jak normalny człowiek. Nawet nie wiedziałam ze tyle mi do szczęścia potrzeba. Pozdrawiam i miłego dnia życzę
ookatkaoo1993
Witam;0
Dziś wizytuje się ja;p spać nie mogę a że strachu boli mnie brzuch;( dziś mój 7 tydz 0 dzien. Co myślicie . Zobaczę już coś?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś wizytuje się ja;p spać nie mogę a że strachu boli mnie brzuch;( dziś mój 7 tydz 0 dzien. Co myślicie . Zobaczę już coś?
Zapewne serduszkoWitam;0
Daj znać po wizycie !
ookatkaoo1993
Dam dam. Jakiegoś mam stracha strasznie ;(Zapewne serduszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Daj znać po wizycie !
MartAo
Dlaczego masz stracha? Ja bylam w piątek, w 6t3d i widzialam juz zarodek i serduszko biło.Dam dam. Jakiegoś mam stracha strasznie ;(
reklama
Podziel się: