reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Już parę razy się udzielała na forum Ale nigdy nikt mi nie pod prawie. Może teraz się uda czy któraś z was ma problem z grzybica pochwy? Wybrałam już Natamycyne, pimafucin a tu dalej to świństwo. Dziś mam zaaplikowac gynazol na noc. Boję się stosować jednak ten lek Ale chyba gin wie co robi? Któraś ma taki problem? Jakieś leki bierzecie?(dziś mam 10+6 z miesiączki a z owulacji jakoś 10+2)
Ja w poprzedniej ciąży też miałam jakieś grzybicze problemy, tak nigdy mnie to nie dotyczyło, ale w ciąży o to niestety latwiej. nie pamiętam nazwy leku więc więcej Ci nie powiem. Lekarz zapewne przepisuje to, co uważa za słuszne, więc głową do góry. Powodzenia :)

reklama
A ja właśnie jem kanapki z Nutellą :szok: tak mnie naszło.a dziś jadłam też ogórki kiszone więc mam różne smaki.

Gratulacje dla wszystkich fasolek.niektóre już bardzo duże.ja jutro 7tc kończę i mam dwie wizyty.rano gin a po południu endokrynolog.dziś byłam tsh i ft4 zrobić.ciekawe jakie wyniki.jutro się okaże

Gratuluję udanych wizyt[emoji8]

Ja wykończona po pracy...tylko stresik przed jutrzejsza wizyta...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie 6 tyg 1 dzien.
Miewam lekkie nudnosci ale sporadycznie, mam mega apetyt :/ co mnie martwi bardzo bo ja jestem otyla. W pierwszej ciazy chudlam do 30tygodnia. A tu sie zanosi ze bedzie odwrotnie.
Jestem strasznie senna, strasznie nie chce mi sie isc jutro do pracy ale corka juz zdrowa (ostatnie 6 dni chorowala) wiec czas na mnie wracac, choc chyba bede spac w drodze do pracy.
Mam ciagle bole brzuhmcha choc w tym tyg mniejsze niz 10 dni temu. Przed tygodnuem bylam na usg bo bylo podejrzenie czy to nie poza maciczna - ale wygladalo ze pecherzyk jest jednak w macicy.obecnie na usg pojde w przyszlym tyg, bedzie skonczone 7 tyg i juz serce powinno byc.

Mam nadzije ze ta sennosc i zmeczenie wkrotce przejda bo jakos nie pamietam zebym jako zombie chodzila w pierwszej ciazy... a planuje jeszcze przynajmniej 3-5tyg popracowac

U mnie biorac pod uwage koniecznosc 3 mcy bez zus zla ani opieki - okres skladkowy bedzie wrzesien 2015-sierpien 2016. Nie zalapia mi sie podwyzki obecne od lipca ale za to wowczas miesiecznie mialam 1 dyzur wiec kwota na ew zus zla bedzie podobna

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry