reklama
Dziewczyno ubierz szpilki, wyprostuj się i zabierz rękę z przepony ;DCienizna jutro cykne fote to się zalamiecie.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak tak stoję to też odznacza się bardziej
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli do Rana nie przejdzie to podjade na pogotowie ...zjadlam bulke Z Moslem ale ledwo I,z now boli brzuch
Te nerwy i stresy na pewno też Ci nie pomagają
Hej kobietki Dopiero wczoraj odkryłam wasz wątek, cały czas go nadrabiam ale pomyślałam, że czas się odezwać.
Mam 26 lat i spodziewam się czerwcowego dziecka. Wg kalkulatora termin porodu wypada mi 29.06 Wizyta u lekarza jeszcze przede mną, objawy takie jak bóle piersi, mdłości czy senność mam juz na porządku dziennym. Z racji, że to moja pierwsza ciąża przekopalam pół internetu żeby mieć jakąś wiedze na ten temat i chyba niepotrzebnie naczytalam się o poronieniach, pustym jaju i tego typu strasznych rzeczach przez co bardziej się denerwuje niż cieszę. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie i będziecie rzetelnym źródłem informacji i słownym oparciem
Mam 26 lat i spodziewam się czerwcowego dziecka. Wg kalkulatora termin porodu wypada mi 29.06 Wizyta u lekarza jeszcze przede mną, objawy takie jak bóle piersi, mdłości czy senność mam juz na porządku dziennym. Z racji, że to moja pierwsza ciąża przekopalam pół internetu żeby mieć jakąś wiedze na ten temat i chyba niepotrzebnie naczytalam się o poronieniach, pustym jaju i tego typu strasznych rzeczach przez co bardziej się denerwuje niż cieszę. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie i będziecie rzetelnym źródłem informacji i słownym oparciem
Witamy i przyjmujemy. Doradzimy wesprzeć mozemy ale i opierdzielic tez wiec czuj sie jak u siebieHej kobietki Dopiero wczoraj odkryłam wasz wątek, cały czas go nadrabiam ale pomyślałam, że czas się odezwać.
No dlatego czasem lepiej nie czytać tych internetow. wysłuchaj się w swoje ciało i ciesz się ciaza.Hej kobietki Dopiero wczoraj odkryłam wasz wątek, cały czas go nadrabiam ale pomyślałam, że czas się odezwać.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I przedr wszystkim to do pierworodek nie ogladajcie seriali o porodach itp. A w rodzinie /wśród znajomych jak zaczna mówić a moj porod byl taki siaki i owaki nie sluchajcie i mowcie przezyje po swojemu niecjce slychac i brac do glowy
Dzięki dziewczyny Nie mam przesłanek żeby nawet podejrzewac, że coś się może wydarzyć ale te wahania nastrojów nie pomagaja. Jutro zaczynam 6+0, jeszcze tyyyyyyyle przede mną
reklama
Prawda. Jedyne co musicie sobie wbić do głowy to to, że jak weszło tak wyjdzie!
Żartuję
Zapamiętajcie, że dla każdego ból to pojecię względne. A poród jako by nie był, boleć po prostu będzie i już.
To droga która musicie przejść wy ale i dzieci..
Ich ciałko przeciska się przez wąski kanał.. odczulając bobasa. Musicie być silne i słuchać ciała, położnej by pomóc maluchowi przejs przez tą drogę jak najszybciej
Nie poddawajcie się. Każda są radę!
Żartuję
Zapamiętajcie, że dla każdego ból to pojecię względne. A poród jako by nie był, boleć po prostu będzie i już.
To droga która musicie przejść wy ale i dzieci..
Ich ciałko przeciska się przez wąski kanał.. odczulając bobasa. Musicie być silne i słuchać ciała, położnej by pomóc maluchowi przejs przez tą drogę jak najszybciej
Nie poddawajcie się. Każda są radę!
Podziel się: