reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Weronika mogiem do szpitala a jak to coa z przewodem pRzelykowym? Czy jakow tak? Jedz nie czekaj ani chwili.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki :) Dopiero wczoraj odkryłam wasz wątek, cały czas go nadrabiam ale pomyślałam, że czas się odezwać.
Mam 26 lat i spodziewam się czerwcowego dziecka. Wg kalkulatora termin porodu wypada mi 29.06 :) Wizyta u lekarza jeszcze przede mną, objawy takie jak bóle piersi, mdłości czy senność mam juz na porządku dziennym. Z racji, że to moja pierwsza ciąża przekopalam pół internetu żeby mieć jakąś wiedze na ten temat i chyba niepotrzebnie naczytalam się o poronieniach, pustym jaju i tego typu strasznych rzeczach przez co bardziej się denerwuje niż cieszę. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie i będziecie rzetelnym źródłem informacji i słownym oparciem :)

Hej kobietki :) Dopiero wczoraj odkryłam wasz wątek, cały czas go nadrabiam ale pomyślałam, że czas się odezwać.
Mam 26 lat i spodziewam się czerwcowego dziecka. Wg kalkulatora termin porodu wypada mi 29.06 :) Wizyta u lekarza jeszcze przede mną, objawy takie jak bóle piersi, mdłości czy senność mam juz na porządku dziennym. Z racji, że to moja pierwsza ciąża przekopalam pół internetu żeby mieć jakąś wiedze na ten temat i chyba niepotrzebnie naczytalam się o poronieniach, pustym jaju i tego typu strasznych rzeczach przez co bardziej się denerwuje niż cieszę. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie i będziecie rzetelnym źródłem informacji i słownym oparciem :)
Witamy i przyjmujemy. Doradzimy wesprzeć mozemy ale i opierdzielic tez ;) wiec czuj sie jak u siebie;)

No dlatego czasem lepiej nie czytać tych internetow. wysłuchaj się w swoje ciało i ciesz się ciaza.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

I przedr wszystkim to do pierworodek nie ogladajcie seriali o porodach itp. A w rodzinie /wśród znajomych jak zaczna mówić a moj porod byl taki siaki i owaki nie sluchajcie i mowcie przezyje po swojemu niecjce slychac i brac do glowy;)

Dzięki dziewczyny :) Nie mam przesłanek żeby nawet podejrzewac, że coś się może wydarzyć ale te wahania nastrojów nie pomagaja. Jutro zaczynam 6+0, jeszcze tyyyyyyyle przede mną :o

reklama
Prawda. Jedyne co musicie sobie wbić do głowy to to, że jak weszło tak wyjdzie!
Żartuję ;)
Zapamiętajcie, że dla każdego ból to pojecię względne. A poród jako by nie był, boleć po prostu będzie i już.
To droga która musicie przejść wy ale i dzieci..
Ich ciałko przeciska się przez wąski kanał.. odczulając bobasa. Musicie być silne i słuchać ciała, położnej by pomóc maluchowi przejs przez tą drogę jak najszybciej ;)
Nie poddawajcie się. Każda są radę!

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry