reklama
Witam. ja ide do pracy u nas nie ma święta. po pracy skoczę do kościoła jak będzie otwarty pomodlić się za swoich bliskich którzy odeszli.jakos sobie trzeba radzicJakie plany na dziś? Jedziecie na cmentarze? Ja jade w niedziele.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna bidulko. Ja tez miałam ciężka noc. Ach te nasze mdłości a ti trzeba tyłek na cmentarz zwlec
Wczoraj kupiłam torta i mam schowanego u sąsiadki. zaraz drepcze odebrać , bo mój mąż ma dziś urodziny. Ciekawe czy dam radę zjeść kawałek ??
Wczoraj kupiłam torta i mam schowanego u sąsiadki. zaraz drepcze odebrać , bo mój mąż ma dziś urodziny. Ciekawe czy dam radę zjeść kawałek ??
MartAo
Fanka BB :)
Ważna jest pamięć heheWitam. ja ide do pracy u nas nie ma święta. po pracy skoczę do kościoła jak będzie otwarty pomodlić się za swoich bliskich którzy odeszli.jakos sobie trzeba radzic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Cześć dziewczyny.
My już po śniadaniu, dziś zrobiłam szybkie pankejki z płatkami owsianymi
Zaraz skoczymy na cmentarz w mieście a po obiedzie jedziemy na groby dziadków męża i odwiedzić babcie przy okazji.
Miłego dnia
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
My już po śniadaniu, dziś zrobiłam szybkie pankejki z płatkami owsianymi
Zaraz skoczymy na cmentarz w mieście a po obiedzie jedziemy na groby dziadków męża i odwiedzić babcie przy okazji.
Miłego dnia
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
ookatkaoo1993
Brownie mmmmmmStwierdziłam że zrobię Brownie....I nie zgadniecie ...nie mam mąki tyle...No pierdolne ...do niczego się nie nadaje[emoji25]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczyny widze ze mdlosci Was nie opuszczaja. Ja wczoraj jak mnie zaczal kluc jajnik i wyleciala wydzielina to mi sie niedobrze zrobilo z nerwow. Siadlam chwile kilka glebokich wdechow i sie uspokoilam. Ostatnio po prysznicu nad umywalka zrobilo mi sie slabo i niedobrze juz 3 raz!! Ale po chwili przeszlo na szczescie. Nie wiem czemu tak
Effa84
Hej
Ja miałam jechać do kościoła. Ale mam mdłości i ledwo żyję. Spróbuję po obiedzie pójść na cmentarz. Teraz leżę i czekam aż mały zaśnie. Chyba się standardowo z nim kimnę.
Tyle szczęścia ze mąż zupę zrobi. Nie muszę w garach stać. Szczególnie ze w kuchni unosi się zapach smażonej wędliny [emoji37]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam jechać do kościoła. Ale mam mdłości i ledwo żyję. Spróbuję po obiedzie pójść na cmentarz. Teraz leżę i czekam aż mały zaśnie. Chyba się standardowo z nim kimnę.
Tyle szczęścia ze mąż zupę zrobi. Nie muszę w garach stać. Szczególnie ze w kuchni unosi się zapach smażonej wędliny [emoji37]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Pixie_Dixie
Stwierdziłam że zrobię Brownie....I nie zgadniecie ...nie mam mąki tyle...No pierdolne ...do niczego się nie nadaje[emoji25]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chciałaś podać przepisu to zrobiłam marchewkowe [emoji39][emoji12]
Czesc dziewczyny widze ze mdlosci Was nie opuszczaja. Ja wczoraj jak mnie zaczal kluc jajnik i wyleciala wydzielina to mi sie niedobrze zrobilo z nerwow. Siadlam chwile kilka glebokich wdechow i sie uspokoilam. Ostatnio po prysznicu nad umywalka zrobilo mi sie slabo i niedobrze juz 3 raz!! Ale po chwili przeszlo na szczescie. Nie wiem czemu tak
[emoji848]hmmm, moze dlatego ,ze w ciazy jesteś? [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Podziel się: