reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! [emoji7] aż wam zazdroszczę ze tak szybko je mialyscie.
Ja test zrobiłam dzień przed spodziewana @ chciałam czytać do tygodnia po spodziewanej ale mąż mi jedynie jeczal ze mam test robić bo się doczekać nie umiał [emoji23] a z pierwszym to jakoś dał radę wytrzymać dłużej :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia co się stresuje- nie czytaj tych Bab bo ona właśnie wchodzą pomału w przesade ;).
Nie stresuj się, do wózków, ubranek daleka droga. Ja bety nie oznaczalam w tej ciąży i bobasek ma 8t4d i ma się dobrze ;). Nie musisz tego robić. Umów się do gina w 7t wtedy będzie już wszystko widać.
Z resztą sobie poradzisz, wszystkiego się nauczysz. 1,5roku temu byłam w Twojej sytuacji ;)
Wszyscy żyją, dali radę
Będzie dobrze!

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzięki za pamięć [emoji173]
Zgodnie z obietnicą pisze - jestem po wizycie, trochę się martwiłam bo dzisiaj w sluzie nitki krwi ale po badaniu wszystko ok. "Książkowa szyjka, mięciutka, pulchna macica, ładny mleczny sluz":p pęcherzyk dopiero, na serducho jednak za wcześnie :( ost okres 14.09 a w karcie ciąży 5t wpisany - tp. 21.06... widzę jedna z Was ma na 23.06 i serducho było :( no szkoda.. :(
Pieknie tętno było widać przy połączeniu, pulsowało prawidłowo :)
L4 na 4tyg, wizyta po zakończonym l4.
1509040866-bb4c91411fd42833-aaaaaa.jpeg

Teraz tylko trzeba się wyluzować.. I czekać :)
Buziaki !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow super[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam ma 21.. kiedy okres miałaś przypomnij mi?
Bo ja dzisiaj serducha nie zobaczyłam :( A okres 14.09
W karcie ciąży 5tydzien wpisany

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatni okres mialam 09.09 ale u mnie o tydzien później do zaplodnienia dosZło niz z kalendarzyka wynika. Glowa do gory. 5.5 to ze zdjecia usg i pomiarow dzidzi a z om 7tc wiec mogla bym sie martwic ale po co jest rośnie boje i tyle mi wystarczy

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Was podczytuję systematycznie, nie udzielam się specjalnie i normalnie stres mam coraz większy! :) Zalogowałam się na tym forum licząc na to, że w grupie raźniej, że pewnie się uspokoję bo poczytam o podobnych objawach, przeżyciach i obawach... a tu wręcz przeciwnie! To moja pierwsza ciąża, nie mam uciążliwych objawów poza sennością i wzmożonym apetytem. O firmach wózków, ubrankach i ich rozmiarach nie mam bladego pojęcia... Bety też systematycznie nie sprawdzam i do tej pory czułam spokój, ale dzisiaj już mnie mały nerw złapał :D Wizyta dopiero 7 listopada i mam nadzieję, że do tego czasu nie oszaleję :)
Nie oszalejesz, poczytasz, będizesz wiedziała co Cię czeka, jakie skierowania dostaniesz, serduszko zobaczysz :)

reklama
Do góry