reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
ż basenu nici i obawiam się że mogę opuścić wasze grono. zaczęłam plamic. poszłam do lekarza ale oczywiście nie wiele poradzil.dopiero jutro mam jechać do szpitala na early pregnancy i tam mnie zbadaja i zrobią usg. do rana chyba oszaleje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jakie to plamienie jest? Brazowe zywo czerwone? Malo duzo?

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

To wiek ciąży podany podczas usg. Maleństwo ma 3mm, to odpowiada 6t1d.
Więcej będę wiedzieć za tydzień. 2go listopada mam wizytę u mojej pani doktor.
U mnie tez tyle miało maleństwo jak byłam na ostatnim usg w 6t1d a dzisiaj 9t4d i prawie 2,8 cm :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

brązowe.malo.coraz mniej.jakby ustaje.staram się jakoś pocieszać że to tylko jakiś niegroźny krwiaczek. jutro się okaże.

To nic sie nie martw jak malo to nie musi byc nic strasznego! I jak brazowe to pocieszajace. Ktory tydzien masz? Trzymam mocno kciuki!

To nic sie nie martw jak malo to nie musi byc nic strasznego! I jak brazowe to pocieszajace. Ktory tydzien masz? Trzymam mocno kciuki!

7 tydz. wiem że w pl to by było do uratowania a tutaj różnie może być.bede się jutro wyklocac o progesteron bo dobrze wiem że mam za mało.

Dziewczyny ledwo nadrabiam z czytaniem Was ;)

Pomocy !! Co na wymioty na nudności , na zgagę ??? Ja nie mam mocy wstać z łóżka , a jutro pasowanie na ucznia mojego synka.

Help !

reklama
A nie mozesz isc prywatnie do Polskiej kliniki?

najbliższa ok 60 /70 km .jak mi nie dadzą w szpitalu leków to zapytam o prywatnego gin anglika. też mi da receptę. rodzinnrgo poprosilam o recepte to oczywiście powiedział że nie może mi dac. :( szukałam prywatnego w necie ale nic nie mogę znaleźć.w szpitalu powinni wiedzieć.

Do góry