reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

PS... Kochane babeczki I jestem zywym przykladem ze kazda ciaza jest Inna :-)jedno Co bylo identyczne 4 porody silami natury :-):-*
zdecydowanie.to moja 3 ciaza i w radnej póki co odpuść nie czułam się tak wręcz rewelacyjnie.jakies tam małe dolegliwości doskwieraja ale w porównaniu do poprzednich to jest bajka.mam nadzieję że tak zostanie do konca[emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe mamusie, które dołączyły :) Gratuluję tym, które były ostatnio na wizycie :)
Dzisiaj wzięłam urlop i zamiast się wyspać, to już przed 5 się kręciłam i spać nie mogę.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki byłam dziś na ponownej wizycie, bo tydzień temu niestety nie było nic widać, dziś pęcherzyk 9mm wraz z ciałkiem żółtym więc wszystko w porządku. Dziś 6+0, wcześniej tylko podczytywalam bo musiałam być pewna że wszystko okej. Krótko o mnie mam 22 lata jestem z Torunia i to moje pierwsze dziecko :)
Czesc, ja jestem z Grudziądza także całkiem niedaleko:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry i witam nowe Ciężaróweczki;) u nas noc z przebojami. Frania budziła sie co godZinę półtorej. Masakra jakas jestem mega nie wyspana. Co do jedzenia to ja mam slaby apetyt mogę nic nie jeść ale jak dopadne sernik to szaleństwo i kilka kawałków znika

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochane, z tego co widzę i czytam to same "zajebiste" mamuśki czerwcowe się na tym forum udzielają:) To jakie będą dzieci:) :) Wyjątkowo wyjątkowe:)

a tak w temacie ciąży, wiecie z czym ja ma największy problem? z nerwami!
prowadzę własną firmę zajmującą się marketingiem/ sprzedaż i PR i miewam bardzo różnych klientów, którzy często tak potrafią napsuć krew , że masakra. Normalnie z tym żyłam, ale teraz ciężko się nie denerwować, szczególnie, że na L4 iść nie mogę i mimo mdłości masakrycznych pracować musisz. Tak jak pewnie i większość z Was.
jak sobie radzicie z nerwami?

Cześć dziewczyny.

Małaczarna współczuję, tak to jest jak sie pracuje z ludźmi, wszędzie...;( Pij dużo melisy, moze choć trochę pomoże:)

Kasiaa12 może w ciągu dnia będziesz mogła odespać trochę;(

Miłego dnia

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamuśki
U nas noc z przebojami, córka w przedszkolu podlapala jelitowke i cała noc się biedula męczyła, mnie wczoraj strasznie żołądek bolał i chyba przez sensacje córki sama o 3 skończyłam przytulona do WC.
Dzis mam lekarza i z utęsknieniem czekałam na ten dzień jednak teraz najchętniej z łóżka bym nie wychodziła mam nadzieję że jakoś się ogarnę do południa wizyta dopiero na 15 więc trochę czasu mam. Oby wszystko było ok u maleństwa.
Ja za zaczęłam kwas foliowy łyka około 4 Tc wcześniej brałam ale nie regularnie bo ciągle zapomniałam.
Zamieszkuje okolice Łodzi.

reklama
Hej to i i mnie ostatnie noce złe.. moja mała budziła się raz na mleko albo i w całe a teraz po 3-2x.. Najgorsze, że ona woła, że chce "mna-mna" i nie ma zmiłuj.. ; (
Moja mama jest po operacji kręgosłupa a mąż pracuje w Niemczech.. więc pomóc nie ma komu.. do 15 w tym tygodniu muszę radzić sobie sama a czuję się tak źle, że z łóżka bym nie wychodziła najchętniej..

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry