reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

pea - ja często slyszałam taką opinię, że jest spora różnica między 1 a 2 dzieci. A prawie nie ma różnicy między 2 a 3 i tego się trzymam ;P Jednak nadal zamieram jak myśle o praniu - chyba zainwestuję w jakieś żelazko bezdotykowe czy coś :p jeszcze, żeby samo się chciało chować :p

reklama
pea - ja często slyszałam taką opinię, że jest spora różnica między 1 a 2 dzieci. A prawie nie ma różnicy między 2 a 3 i tego się trzymam ;P Jednak nadal zamieram jak myśle o praniu - chyba zainwestuję w jakieś żelazko bezdotykowe czy coś [emoji14] jeszcze, żeby samo się chciało chować :p
Jeśli masz miejsce to zainwestuj w suszarkę do ubrań, podobno rewelacyjna, nie trzeba prasować większości ubrań.. Ja niestety nie mam miejsca w mojej łazience ;(

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli masz miejsce to zainwestuj w suszarkę do ubrań, podobno rewelacyjna, nie trzeba prasować większości ubrań.. Ja niestety nie mam miejsca w mojej łazience ;(

najlepsze jest to, że mam suszarkę ale po kliku suszeniach mój mąż uznał, że rachunki za wysoki i znowu mi graci dom praniem - a ja mam pół nocy z życiorysu...

pea - ja często slyszałam taką opinię, że jest spora różnica między 1 a 2 dzieci. A prawie nie ma różnicy między 2 a 3 i tego się trzymam ;P Jednak nadal zamieram jak myśle o praniu - chyba zainwestuję w jakieś żelazko bezdotykowe czy coś [emoji14] jeszcze, żeby samo się chciało chować :p
Ja nie prasuje niczego. Jak coś wygląda na wygniecione to każdy sam sobie przed nałożeniem prasuje ;)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

pea - ja często slyszałam taką opinię, że jest spora różnica między 1 a 2 dzieci. A prawie nie ma różnicy między 2 a 3 i tego się trzymam ;P Jednak nadal zamieram jak myśle o praniu - chyba zainwestuję w jakieś żelazko bezdotykowe czy coś :p jeszcze, żeby samo się chciało chować :p
Też to slyszałam i nic a nic w to nie wierzę :p Mnie bardziej niż sama ilość dzieci przeraża tak mała różnica wieku między nimi. właściwie żadne nie będzie jeszcze nawet trochę samodzielne :O

Też to slyszałam i nic a nic w to nie wierzę [emoji14] Mnie bardziej niż sama ilość dzieci przeraża tak mała różnica wieku między nimi. właściwie żadne nie będzie jeszcze nawet trochę samodzielne :O
Jaka i Ciebie będzie różnica? ;)

U nas się nie zmieści pralka i suszarka, więc planujemy kupić pralko-suszarkę :)

To jedno będzie miało prawie cztery, a drugie prawie 2 więc to już całkiem ogarnięty s tworzonka ;) szczególnie synek może okazać się bardzo pomocny.
U mnie będzie różnica 2 lata tak jak u Ciebie między obecną dwójeczką. Jak to wygląda? Ciężko?

reklama
To jedno będzie miało prawie cztery, a drugie prawie 2 więc to już całkiem ogarnięty s tworzonka ;) szczególnie synek może okazać się bardzo pomocny.
U mnie będzie różnica 2 lata tak jak u Ciebie między obecną dwójeczką. Jak to wygląda? Ciężko?

Dokładnie to jedno będzie miało 3,5 a drugie 1,5 :p
Nie jest łatwo, ale też nie ma tragedii. Wydaje mi się, że to wszystko zależy od dzieci. Może być taki harpagan, ze przy jednym można osiwieć :D Ja mam szczęście bo naprawdę grzeczne i bezproblemowe dzieciaki od początku. Wiadomo, bywają kryzysy, ale jak nieraz słucham innych mam, to naprawdę nie mogę narzekać :)

Do góry