reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny współczuje dolegliwości. Ja w ciąży z córką czułam się świetnie i teraz też nie mam na co narzekać.

A co do wieku to nie on świadczy o gotowości do bycia rodzicem bo nie jedna 16stka może okazać się lepszą mamą niz 30stka.
Dzieci są piękne w każdym wieku, nie ma czego się wstydzić czy obawiać ;)
Fatycznie taki organizm 20+ lepiej znosi ciąże bo łatwiej radzi sobie ze zmianami w ciele, i w regeneracji po porodzie Ale to nie reguła ;)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

malaczarnagaga - przecież jesteś młodą dziewczyną :) ja mam 34 lata - ale to moje 3 dziecko ;P na pocieszenie Ci powiem, że moja babcia urodziła mojego tatę jak miała 39 lat - a czasy też były trochę inne (no i też jej pierwsze dziecko). Pracowałam kiedyś z kolegą, którego mama urodziła jak miała 42 lata ;) także sama widzisz - młódka jesteś i jeszcze możesz mieć więcej dzieci ;P
dzięki:) !!!!:)

Za tydzien w sobote mam do ginekolog wiec u niej bedzie pewność. W pierwsEj ciąży tez mialam same blade;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej miałam bladą, nawet na paczątku nie było drugiej i wróciłam do łazienki po 5 minutach by test wyrzucić a tu niespodzianka :) w tej pojawiła się od razu ciemna druga krecha :)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo tu dziewczyn po 30, fajnie :D Ja mam 32 lata i to moja trzecia ciąża. Mam już dwa maluchy w domu, więc wizja trójki trochę mnie przeraża i nie mam pojęcia jak ja to ogarnę ;) Termin z OM wypada mi na 6 czerwca, ale z racji cesarki będzie to przełom maja/czerwca. Jutro mam wizytę i wielką nadzieję, że w końcu uda się coś dojrzeć :)

reklama
Cześć dziewczyny od początku was podczytuje bo coś czułam że ten cykl okaże się szczęśliwy, tydzień temu w piątek zrobiłam test i wyszła barszi blada druga kreska, dla potwierdzenia zrobiłam betę w poniedziałek i wyszła ona 173, był to 33 dzień cyklu przy cyklach 30 dniowych, dzisiaj byłam na wizycie u lekarza i niestety nie widział on jeszcze pęcherzyka, wg Om dziś wypada 5+1,kazał przyjść za tydzień w środę. Trochę się martwię że na tym etapie nic nie widać, to moja pierwsza ciąża i strasznie to przeżywam, czy któraś miała też tak może bo umieram z niepokoju :(
Kochana, przy takiej becie nie ma szans żeby cos zobaczyć ;)
Ja byłam 2 tygodnie temu z betą ok 900 i nie było jeszcze widać absolutnie niczego, więc spokojnie :)

Do góry