reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Witam się :)
Termin z OM 6 czerwiec. Ciąża potwierdzona jedynie przez betę ( tydzień temu 6000), wizytę mam w piątek bo z doświadczenia wiem, że wcześniej jeszcze niewiele widać ;)
Gratuluję wszystkim przyszłym mamom i życzę spokojnych 8 miesięcy!

reklama
Jejku! Dziewczyny! Wam też się chce tak jeść?
Ja dzisiaj jechałam buty sobie kupić (20 km) i sobie prowiant na drogę brałam! Dobrze ze bardziej mnie ciągnie do owoców niż do słodkiego bo ciężko bym się widziała! ;)

Moze nie tak ze ciągle bo robie sie glodna w takich normalnych porach jak zazwyczaj wypadał posiłęk ale to nie taki głód ... to TAAAAAKKKKIIII GŁOD DZIKI CO ZA COS DOBREGO ZABIĆ MOZNA

Hej :)
Nie wiem czy mogę się już cieszyć ale raczej TAK! Sobotni test dopiero po dłuższej chwili wskazał drugą bladą kreskę w dniu spodziewanej @. A puki co czekam. Ale mam nadziej że zostanę tu już bo powtórny test jutro.:)
Wszystkim Mamusiom wielkie gratulacje i powodzenia :*

Ostatnia edycja:
Mnie też trochę wysypalo. A w sobotę wesele...
Z kolei mój mąż powiedział ze OSTATNIO lepiej wyglądam i ze ciąża mi służy. Ale tym ostatnio to mnie powalił na łopatki. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Mojemu się ciąża podoba bo tyłek mi rośnie ;D

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy mogę się już cieszyć ale raczej i ja będę miała dzidzie. Sobotni test dopiero po dłuższej chwili wskazał drugą bladą kreskę w dniu spodziewanej @. A puki co czekam. Ale mam nadziej że zostanę tu już :)
Hej! Rozpuść się! Jeżeli to Cię uspokoi idź na badanie bety i powtórz je po 48h. ;) jeżeli hormon prawidłowo wzrasta będziesz spokojniejszy ;)
Nie wiem czy mogę się już cieszyć ale raczej i ja będę miała dzidzie. Sobotni test dopiero po dłuższej chwili wskazał drugą bladą kreskę w dniu spodziewanej @. A puki co czekam. Ale mam nadziej że zostanę tu już :)

Dziewczyny, ależ macie tempo pisania! Aż nie nadążam z nadrabianiem ;)
W każdym razie jestem po wizycie u ginekologa (w końcu się doczekałam) i okazuje się, że będę jednak majówką, bo wypada mi 6+5/7+0 w zależności od tego czy patrzyć na USG czy OM - to wszystko nieistotne, bo zdecydowanie najfajniejsze na wizycie było ... serduszko ❤️
Będę się więc pewnie przenosić na forum majówek, bo moje dziecko jest za stare na to forum już na tym etapie ;)

Dziewczyny słyszałyście o tej pijanej kobiecie która urodziła bliźniaki?? [emoji31]

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

#kanaa poczekam jutro zrobię test. laboratorium mam tylko 2 razy w tygodniu :<
Ja w pierwszej ciąży oznaczała będę, teraz Nie. Trochę się stresuje.. Ale będzie co ma być. Jak już lekarz w środę potwierdzi ciąże i będę pod jego opieką to będę spokojniejsza. Ale moja córka wchodzi w bunt.. Mój mąż pracuje za granicą i w sumie jesteśmy dużo same..
Pierwsza ciąże miałam zagrożona czy ktoś wie jakie jest prawdopodobieństwo ze drugą też będzie?

reklama
Ja w pierwszej ciąży oznaczała będę, teraz Nie. Trochę się stresuje.. Ale będzie co ma być. Jak już lekarz w środę potwierdzi ciąże i będę pod jego opieką to będę spokojniejsza. Ale moja córka wchodzi w bunt.. Mój mąż pracuje za granicą i w sumie jesteśmy dużo same..
Pierwsza ciąże miałam zagrożona czy ktoś wie jakie jest prawdopodobieństwo ze drugą też będzie?

tego nie wiem ale jestem w tej samej sytuacji i jestem dobrej myśli. Każda ciąża jest inna. Glowa do góry

Do góry