reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A jaki miałaś pierwszy wynik? Bo ja 21.09 miałam 446,7 a 24.09 bylo 1693 i się zastanawiam czy dobrze wzrosła beta

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

O mamusiu pewnie bliźniaki ! [emoji7] możesz sprawdzić przyrost na kalkulatorze bety. Ja miałam 13dpo (8dpt) 77, 72h później 273, kolejne 48h później 711 i dziś ostatni 1760

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wczoraj beta 1272 i był to 4i3d. Byłam wczoraj u giną po leki i przy okazji zrobił usg ale nie widać było jeszcze pęcherzyka.

O mamusiu pewnie bliźniaki ! [emoji7] możesz sprawdzić przyrost na kalkulatorze bety. Ja miałam 13dpo (8dpt) 77, 72h później 273, kolejne 48h później 711 i dziś ostatni 1760

Szczerze mówiąc znalazłam dwie strony z kalkulatorem wzrostu bety i na jednej pokazało ze wzrost jest w normie a na drugiej ze bardzo zły a z tego co czytałam na necie to tez ciężko zinterpretować jakie są normy więc chyba dam się na spokój i jeszcze jakoś tydzień wytrzymam zanim do lekarza. Mam nadzieję że w 6t2d będzie już coś widać tzn serduszko i powie mi ze wszystko jest w porządku :-) ja myślę że to nie są jednak bliźniaki :-)

Szczerze mówiąc znalazłam dwie strony z kalkulatorem wzrostu bety i na jednej pokazało ze wzrost jest w normie a na drugiej ze bardzo zły a z tego co czytałam na necie to tez ciężko zinterpretować jakie są normy więc chyba dam się na spokój i jeszcze jakoś tydzień wytrzymam zanim do lekarza. Mam nadzieję że w 6t2d będzie już coś widać tzn serduszko i powie mi ze wszystko jest w porządku :-) ja myślę że to nie są jednak bliźniaki :-)

Serduszko pojawia się od 6t4d wiec jak pójdziesz dwa dni później na pewno już będzie :) ale może i na swojej wizycie tez już w tym terminie będzie :)

Serduszko pojawia się od 6t4d wiec jak pójdziesz dwa dni później na pewno już będzie :) ale może i na swojej wizycie tez już w tym terminie będzie :)

Akurat udało nam się zapisać na ten termin i bardzo nam na nim zależało bo mąż będzie miał akurat wolne a chciAłam by był razem ze mną :-) jeżeli nie będzie widać to pójdę na następna wizytę ale już niestety sama pewnie

reklama
Akurat udało nam się zapisać na ten termin i bardzo nam na nim zależało bo mąż będzie miał akurat wolne a chciAłam by był razem ze mną :-) jeżeli nie będzie widać to pójdę na następna wizytę ale już niestety sama pewnie

Do góry