reklama
promyczek_81
Fanka BB :)
WitajCześć przyszłe mamusie
Dołączam do Was z terminem na 18.06.
i pytaniem jak Wasze nastroje? Czy macie wahania tzw. "gorsze dni" czy odwrotnie jesteście jak kwiat lotosu?
Jesteśmy jak kwiaty lotosu wypełnione dynamitem hahahah przynajmniej ja
KikaRika
Moderatorka
Witaj rozgość się.Cześć przyszłe mamusie
Dołączam do Was z terminem na 18.06.
i pytaniem jak Wasze nastroje? Czy macie wahania tzw. "gorsze dni" czy odwrotnie jesteście jak kwiat lotosu?
Powiedz kilka słów o sobie, czy masz już dzieci itp..
Z nastrojami różnie, ale w odróżnieniu od 1szej ciąży nie mam takich skrajnych wahań nastroju, więc raczej kwitnąco.
[emoji6]
Mam 31 lat i to nasza pierwsza dziecina
Mąż oszalał z radości a ja pełna obaw z otuchą czytam Wasze wpisy
Płeć znamy od 12 tyg - chłopiec i póki co czekam na pierwsze ruchy. Bo jakos nie czuje ciąży
Jestem szczupla ale w biodra obdarzona i liczę na łaskę natury przy porodzie.
... zaparcia mnie zrujnują i woda nie pomaga
Płeć znamy od 12 tyg - chłopiec i póki co czekam na pierwsze ruchy. Bo jakos nie czuje ciąży
promyczek_81
Fanka BB :)
Na zaparcia Laximama z aptekiMam 31 lat i to nasza pierwsza dziecina
A u mnie zupełnie odwrotnie - duża lipa, mała superOo właśnie poduszka, my kupiliśmy tą duża taka i to było Super, do spania nie używałam bo wcale mi nie było wygodniej, normalnie też spało mi się dobrze, ale potem do karmienia, czy ułożenia dziecka bomba!
A dostałam też ten taki mały rogal do karmienia i moim zdaniem lipa, nie wygodnie mi się na nim karmiło.
Ta duża poduszka bardziej się poddaje, można ją układać jak się chce..
Ja miałam x-lander i bardzo szybko się go pozbylam, bo był mega sztywny, zero amortyzacji. Chyba, że w nowych wersjach coś się zmieniło...Rady od obecnych mamusiek co warto a czego nie warto od razu kupować zawsze cenne! Po nowym roku planuje zrobić listę co trzeba kupić i powoli się zorientować co gdzie i jakiej firmy jest najlepsze. Teraz oglądam wózki w necie i może mi podpowiecie. Podobaja mi się modele z firmy x-lander i bebetto. Parametry mają podobne, ten drugi nieco tańszy. Chodzi o takie 2 w 1. Czy któraś z was miała takie wózki lub słyszały jakieś rzetelne opinie? Bo w necie jak zawsze same sprzeczności...
reklama
KikaRika
Moderatorka
Ja polecam tą duża do spania i karmienia..No i wiedziałam że dobrze trafilam
Poduszki do spania- jakie polecacie? Mi polecają tą w kształcie "C"
Mialam też ten mały rogal do karmienia i się nie sprawdził, za sztywny jak dla mnie..
Podziel się: