reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja też sama paznokcie robię i włosy sobie farbuję :)
Do fryzjera chciałam iść podciąć, ale poczekam jeszcze.
Zazdroszczę Wam zapędu, że coś robicie..Ja nie mam motywacji. Stwierdziłam, że mija miesiąc na l4, a ja ten miesiąc przeleżałam, przespałam :)
Mi przeleciały 2 i tez nic nie robię tylko śpię [emoji23]
Burdel W domu nieziemski ale co tam, smole to.
A mycie okien? nawet mi to przez myśl nie przeszlo! Co to to nie [emoji23]

reklama
Ja jeszcze 2 okna, cała kuchnia do ogarnięcia, podłogi....ale mąż obiecał pomoc.
W poniedziałek mam 15 osób na kawie i cieście....Pomocy!!!

Ufff a już myślałam, że tylko ja się opitalam [emoji23]

Ja włosów nie farbuje. Wykorzystałam modę na ombre i wyszłam z farby [emoji28] Mam już kilka siwych, ale jakoś mnie to nie martwi.

Do fryzjera chodzę raz na pół roku włosy obciąć.

Z paznokciami mogłabym chodzić. Ale u mnie wchodzi w grę tylko hybryda i musiałabym ja robić co 2 tyg. Strasznie drogo to wychodzi i doszłam do wniosku że sobie daruję. Ale myślałam żeby na sam manicure chodzić, nawet bez lakierowania. Bo ja nie umiem dbać o dłonie [emoji17]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie dodatkowo są ziemniaki z sosem grzybowym. Ja i mój tata zamiast uszek ż grzybami mamy uszka z farszem do ala ruskich pierogów bo bez cebuli a dlatego że ja nie cierpię grzybów tata nie może przez chorobę. Jeszcze mamy makowki i garus a tak czy coś ekstra to nie wiem chyba nie

Ja wróciłam ze sklepu zrobiłam ostatnie zakupy rodzica. Zawsze im kupuje trochę kawy i jakieś słodycze fakt,że zawsze mnie za to opierdziela ale lubię im robić przyjemność przecież w końcu rodziców ma się tylko jednych :)

Zaraz zrobię obiad sobie i synkowi my mamy frytki i pierś z kurczaka ale pieczone to wszystko w piekarniku a mąż wiadomo na oleju bo inaczej nie lubi :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kieckę mam wybraną na wigilię :) Tyle dzisiaj zrobiłam. Pół poranka dzisiaj w szafie siedziałam :D Kupiłam latem dość szeroką sukienkę, czarna długie rękawy i żałowałam, bo gdzie ja ją ubiorę, a teraz brzusio maskuje :) jest idealna.
Ja zaczynam gotowanie od czwartku:) Do soboty zrobię wszystko :D
Bigos, barszcz, pierogi, sałatkę i sernik :) Resztą ugoszczę się w rodzinnym domu :)
Został mi balkon do przystrojenia, ale motywacji nie mam na nic :) Najczęściej siedzę w sieci i tyle ze mnie pożytku :) Nie lubię tak, nie jestem sobą z takim rytmem.

Hej dziewczyny, ja właśnie jadę na prenatalne i mega się denerwuje :-( :( wczoraj odebrałam wyniki moczu i mam bardzo dużą ilość leukocytów. Nie wiedziałam co to oznacza więc zaczęłam szperać w Internecie i ciekawie to nie wygląda. Mam nadzieję, że to nic poważnego i lekarz mnie dzisiaj uspokoi. Któraś z Was też tak miała? :confused:

Hej dziewczyny, ja właśnie jadę na prenatalne i mega się denerwuje :-( :( wczoraj odebrałam wyniki moczu i mam bardzo dużą ilość leukocytów. Nie wiedziałam co to oznacza więc zaczęłam szperać w Internecie i ciekawie to nie wygląda. Mam nadzieję, że to nic poważnego i lekarz mnie dzisiaj uspokoi. Któraś z Was też tak miała? :confused:
Ja też mialam podwyższone, norma była chyba do 11 a ja miałam 15 ale lekarz powiedział że to normalne :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie sprzątam totalnie nic. Okna i firanki brudne i nic nie robię bo mam zakaz przez to spojenie rozchodzące się. Boli mnie strasznie więc ogarniam tylko siebie i synka, który mi się pochorował. Na święta i tak idziemy do jednych i drugich rodziców więc luz. Choinkę tylko ubiorę dla synka.

Do góry