promyczek_81
Fanka BB :)
Bez recepty. To jest profilaktyka po leczeniu. Probiotyk ginekologiczny polecany przez ginekologówA to jest bez recepty? Może też spróbuję będę spokojniejsza
Albo lacibios femina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez recepty. To jest profilaktyka po leczeniu. Probiotyk ginekologiczny polecany przez ginekologówA to jest bez recepty? Może też spróbuję będę spokojniejsza
Albo lacibios femina?
Niedawno płakałam na jakimś reportażu w dzień dobry tvnJenyyy czy tylko ja wzruszam się nawet przy serialach?
uwielbiam ule! nawet mam foremki, ale chyba już na te święta nie zdążę zrobić na weekend chcę jeszcze upiec jakieś 2-3 rodzaje ciasteczek - obowiązkowo Rudolfy i mam takie nowe foremki z pieczątkami świątecznymi, które chcę wypróbowaćWłaśnie sobie zamówiłam kilogram uli kokosowe, czekoladowe i orzechowe, niektóre z ajerkoniakiem a inne z nutellą..
Do odbioru jutro, tylko czy one do Świąt wytrzymają... [emoji38] Będę musiała schować i zapomnieć.
Jutro może ciasteczka będę z młoda robić, bo dziś miałyśmy gości d południa a później proc obiadu nic mi się nie chciało...
A z ulami to taka zabawa a zresztą nie mam foremek. Przeglądałam FB i się ogłaszała dziewczyna więc się skusiłam w tym roku..[emoji15]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Co to są ULE ?! Pierwsze słyszę, na Lubelszczyźnie chyba tego nie mauwielbiam ule! nawet mam foremki, ale chyba już na te święta nie zdążę zrobić na weekend chcę jeszcze upiec jakieś 2-3 rodzaje ciasteczek - obowiązkowo Rudolfy i mam takie nowe foremki z pieczątkami świątecznymi, które chcę wypróbować
ta dziewczyna z FB to pewnie lokalnie tylko można?
takie orzechowe ciasteczka w formie uli, w środku z nadzieniem:Co to są ULE ?! Pierwsze słyszę, na Lubelszczyźnie chyba tego nie ma
Wyglądają mega, ale też chyba są pracochłonne? Jak zobaczę na jakimś jarmarku czy gdzieś to koniecznie muszę spróbowaćtakie orzechowe ciasteczka w formie uli, w środku z nadzieniem:
Link do: ciasteczka ule - Szukaj w Google:
przepyszne!
to chyba śląski wyrób, bo ja nie znałam zanim nie poznałam swojego męża (jest właśnie ze Śląska), ale może w innych regionach też są znane?