AgaRS90
Fanka BB :)
Siostrzeniec[emoji7]Śliczna choinka i fachowy Syn!
Ja będę miała pierwsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siostrzeniec[emoji7]Śliczna choinka i fachowy Syn!
W takim razie fachowy chłopakAga nie ma dzieci z tego co pamiętam, więc jakieś dziecko sobie 'pożyczyła' do fotki
Hahaha koniecznie nam pokaż zdjęcie [emoji23][emoji7]W takim razie fachowy chłopak
A choinka powinna mnie naprowadzić - bo taka elagancka
U nas odkąd jest Staś, rok w rok dokupujemy bombki w kształtach ptaków, mikołajów, bałwanków, samochodów (i wielu wielu innych) - więc choinka jest z roku na rok jeszcze bardziej kolorowa Mamy na przykład OKROPNĄ bombkę z mikołajem siedzącym na muszli klozetowej [długa historia, Staszko jako może trzylatek poszedł z pradziadkiem do sklepu i wybrał tą, a że dziadek nie zwrócił uwagi na obrazek to mamy co mamy ] - i nie dość, ze jest wielka to niestety nie ma opcji żeby się jej pozbyć - Staszko z pietyzmem przywiązuje ją zawsze wysoko żeby się nie stłukła
To fragment, bo cała ma 3 metry i nie zobaczyłybyście cuda z mikołajem - specjalnie obróciłam w swoją stronę, na codzień obracam obrazkiem do tyłuHahaha koniecznie nam pokaż zdjęcie [emoji23][emoji7]
Takie choinki mają swój urok-w naszym przedszkolu takie właśnie są co roku i je uwielbiam [emoji7]
W domu dzieci brak więc narazie taka, ale za kilka lat też pewnie będzie bardziej dziecięca [emoji173]
Super a Mikołaja siedzi i moczy stopy, gacie ma na tyłku...I, coś mi pokombinowało z kolorami przy przegrywaniu na komputer, ale cóż Ogólnie oczywiście kolory sa dużo bardziej intensywne, więc mamy jak w sklepie z zabawkami Nie ukrywam, że lubię takie kolorowe choinki - podobają mi się takie dopracowane kolorystycznie, eleganckie, ale jakos do naszego mieszkania taka by nie pasowała