promyczek_81
Fanka BB :)
A ja wczoraj wielkie szczęście po prenatalnych a dziś wstałam z krwawieniem. Bylam na SOR z dzieckiem wszystko ok i odesłali mnie do domu. A ja mie wiem co robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze rodziłam w tym samym szpitalu i tam muszą być badania świeże. Przyznam,że założyłam ze to ogólne wytyczne, ale być może to kwestia wewnętrznych ustaleń szpitalapea, a masz takie info ze swojego szpitala,czy to jakieś ogólne wytyczne? jak rodziłam 2 lata temu, to robiłam te badania na początku ciąży i wtedy były już do porodu, nie musiałam powtarzać. teraz też je mam już zrobione i lekarz nic nie mówił że trzeba będzie je robić jeszcze raz.
No bardzo możliwe, że akurat ten szpital ma takie wytyczne. Najważniejsze żeby wszystkie wyniki były prawidłowe a kiedy i i ile razy robione to czas ciąży pokaże. PozdrawiamZawsze rodziłam w tym samym szpitalu i tam muszą być badania świeże. Przyznam,że założyłam ze to ogólne wytyczne, ale być może to kwestia wewnętrznych ustaleń szpitala
a nie powiedzieli Ci nic więcej, tylko odesłali do domu? najważniejsze, że z dzieckiem OK, bo takie krwawienia się zdarzają i nie muszą być groźne. może zadzwoń jeszcze do swojego gina na wszelki wypadek. no i nie stresuj sięA ja wczoraj wielkie szczęście po prenatalnych a dziś wstałam z krwawieniem. Bylam na SOR z dzieckiem wszystko ok i odesłali mnie do domu. A ja mie wiem co robić
Nie mam kontaktu z moją Panią doktor a wizyta 06 grudnia. Jak bedzir dalej krwawic to jadę do innego szpitalaa nie powiedzieli Ci nic więcej, tylko odesłali do domu? najważniejsze, że z dzieckiem OK, bo takie krwawienia się zdarzają i nie muszą być groźne. może zadzwoń jeszcze do swojego gina na wszelki wypadek. no i nie stresuj się
Ale jest to żywa krew ? Czy taka jak byś z woda rozcieńczyla ?Nie mam kontaktu z moją Panią doktor a wizyta 06 grudnia. Jak bedzir dalej krwawic to jadę do innego szpitala
Była żywa teraz jest rozcieńczona. Mam miekki brzuch i nic mnie nie boli. Moze przez usg dopochwowe cos podrażnili po wczorajszych prenatalnych. Trochę mnie wymeczyli. Nie wiemAle jest to żywa krew ? Czy taka jak byś z woda rozcieńczyla ?
Bo moj mi cały czas nowi ze jeszcze mam płyn i na tym etapie może to właśnie być takiego koloru o jeśli nie boli brzuch i nie ma skurczy jest wszystko Ok
może to rzeczywiście po USG. dziwne, że Ci zrobili dopochwowo, bo dzidziuś jest na tyle duży, że raczej robią normalnieByła żywa teraz jest rozcieńczona. Mam miekki brzuch i nic mnie nie boli. Moze przez usg dopochwowe cos podrażnili po wczorajszych prenatalnych. Trochę mnie wymeczyli. Nie wiem
O dzięki. Uspokoiłaś mnie trochę. Ja idę na wizytę do endokrynologa 30.11.Któraś z Was pisała że ma za niskie tsh? Nie panikowac !!! Zgłoś się na kontrolę do endokrynologa ale mogę Cię uspokoić nie masz złych wyników w 1 trymestrze normy to 0,01 do 2,32 uIU/ml ...Ja aktualnie mam 0,039 Więc dużo niższe niż twoje i jestem bez leków...kontrola dopiero 6 grudnia
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom