reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Mnie dziś od rana męczyły mdłości i senność. Teraz jest trochę lepiej , wycisnęłam sobie sok z grejfrutów i pomarańczy :) I idę się wykąpać i resztę dnia spędzę w łóżeczku z nowym serialem.

Też powinnam wybrać się na zakupy nowy biustonosz to mus!!
Na co patrzysz?:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No widzisz Twój syn ma prababcie, nasze dzieci (mojej siostry i mam nadzieję że moje dziecko tez) mają/będzie miał PRAPRAbabcie [emoji7]
Babcia Karolka (94) jest moja prababcia.
Moje dziecię będzie miało (mam nadzieje) wszystkich pradziadków i prawie wszystkich dziadków (niestety mój tata zmarł 10 lat temu więc tego jednego dziadka mojemu dziecku już ba pewno zabraknie :( )

We wcześniejszym poście na pisałam ze ma 1 PRAPRAdziadka i 1 PRAPRAbabcie czyli moich pradziadkow. A to o moich dziadkach a jego prababciach to była tylko dodatkową informacja ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

We wcześniejszym poście na pisałam ze ma 1 PRAPRAdziadka i 1 PRAPRAbabcie czyli moich pradziadkow. A to o moich dziadkach a jego prababciach to była tylko dodatkową informacja ;)

Boże dożyć takiego wieku razem... to musi być coś pięknego.
W tym wieku może już zdrowie dac w kosc... ale jest się w tym razem!
Moja prababcia jest już sama 12 lat i widzę, że już się jej ściga na 2 stronę..

Boże dożyć takiego wieku razem... to musi być coś pięknego.
W tym wieku może już zdrowie dac w kosc... ale jest się w tym razem!
Moja prababcia jest już sama 12 lat i widzę, że już się jej ściga na 2 stronę..

Niestety nie jest to para. Dziadkowie babcia zmarła 6 lat temu bo nie dała zoperowac sobie guza mózgu i ten właśnie dziadek pochowal swoją córkę trochę ponad rok temu to była najlepsza babcia ze wszystkich . Ale miała 90 lat więc też ładny wiek. A babcia tez jest sama bo dziadek zmarł na własne zyczenie bo się zaglodzil a przy cukrzycy wiele nie trzeba i babcia jest sama od 8 lat.

Niestety nie jest to para. Dziadkowie babcia zmarła 6 lat temu bo nie dała zoperowac sobie guza mózgu i ten właśnie dziadek pochowal swoją córkę trochę ponad rok temu to była najlepsza babcia ze wszystkich . Ale miała 90 lat więc też ładny wiek. A babcia tez jest sama bo dziadek zmarł na własne zyczenie bo się zaglodzil a przy cukrzycy wiele nie trzeba i babcia jest sama od 8 lat.

Oj no chyba że tak.
Matko takie historie!
U nas wszyscy głównie z racji wieku i chorób z nim związanymi.. zawały itd.
Tylko mój tata (39l) niestety przez błąd lekarza zmarł po miesiącu meczarni w szpitalu. Gdybym była trochę starsza (wtedy 15lat) to zaraz bym to nagłośniła, uwaga, telewizja, wszystko. No niestety czasu nie cofniemy

Oj no chyba że tak.
Matko takie historie!
U nas wszyscy głównie z racji wieku i chorób z nim związanymi.. zawały itd.
Tylko mój tata (39l) niestety przez błąd lekarza zmarł po miesiącu meczarni w szpitalu. Gdybym była trochę starsza (wtedy 15lat) to zaraz bym to nagłośniła, uwaga, telewizja, wszystko. No niestety czasu nie cofniemy

U mnie to różnie najmłodsza właśnie była moja babcia miała 66 lat jak zmarła. I jak przez większość mojego życia na prawdę mało mi bliskich osób zmarło tak w zeszłym roku pochowalismy 12 osób z bliskiej rodziny dlatego w ciąży jestem dopiero teraz chcieliśmy mniejsza różnice wieku ale pozbierać się po tym wszystkim jest naprawdę ciężko i jeszcze w tym roku mąż miał wypadek i nasze auto przez tempa idiotke poszło do kasacji i znowu wydatek plus mąż nadal na rehabilitację chodzi i jescze nic nie zwrócili nam z ubezpieczalni za to co płacimy a nie są to małe sumy. I czekaliśmy aż finansowo się odkujemy żeby się nie martwić ze może nam braknac pieniędzy jak przyjdzie drugi maluch

Dziewczyny a jak wasze piersi bo moze rak jak bu juz nie były rak mocno nabrzmiale ale nadal pobolewaja

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje są większe nadal ale mniej juz mnie bolą l. Ogólnie rzadziej mam mdlosci i bóle w pachwinach też juz duzo mniej. Może dlatego że wiek ciąży mi na maj przeskoczył. Zobaczymy jak długo :) w każdym razie dużo odpoczywam

Moje prababcie - które znałam - już niestety umarły trochę czasu temu (jedna żyła 93lata, druga 92lata), więc i Staś już ich nie poznał :( Z pradziadków Staś miał sześcioro, teraz kolejny bąbel będzie miał już tylko dwoje (zmarli dziadziowie i babcie 99lat, 93lata, 91lat, 80lat)... Tak ten czas nieubłagalnie leci.

A z ciekawostek, to na chrzcinach pierwszego synka mojej przyjaciółki, jego PRAPRAbabcia miała 75 lat, a PRAPRAPRAbabcia 94 lata ;) Jak urodził się drugi synek to prapraprababcia już niestety nie żyła, ale praprababcia była nadal przed 80 ;)

A ja z innej beczki...dziś odbieram wyniki a potem mam wizytę i będzie badał przeziernosc karkowa....jestem osrana...a idę niestety sama[emoji25] [emoji33] [emoji27]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja z innej beczki...dziś odbieram wyniki a potem mam wizytę i będzie badał przeziernosc karkowa....jestem osrana...a idę niestety sama[emoji25] [emoji33] [emoji27]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia [emoji173] będzie dobrze.
Ja na genetyczne wybieram się ok 8 grudnia.
Czy jest szansa, że będzie widać płeć podczas tego badania? Bo gdzieś czytałam, że któraś już poznała wtedy :)

Do góry