reklama
A ja wczoraj byłam w centrum handlowym. Mnóstwo ludzi. I czułam jakiś taki lek przed tym tłumem. Wcześniej mi się to nie zdarzało. Trochę mi bylo słabo. Kręcilo mi się w głowie na ruchomych schodach. Odkąd jestem w ciąży nienawidzę zakupów. Prosiłam męża żebyśmy jak najszybciej stamtąd wyszli.
Just&yna
Fanka BB :)
Co do piersi to bardziej czułam je na początku teraz czasami jak zdejmuje stanik...nie sprawdzam i nie dotykam ich na siłę więc luz...Ja też obudziłam się z bólem głowy ...oprócz kiedyś zatok to jeszcze się u mnie to nie zdarzyło...Ale myślę że to z odwodnienia niestety bo w nocy chciało mi się pić a mało piłam bo wolałam pospać ....jak się nawodnie to pewnie minie
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Wiem ale też się we mnie zagotowało jak w TamiSu..Dziewczyny ale maćku żartowała. Dała buźkę z mrugnięciem oka. Wyluzujcie.
Dla mnie osobiście blw odpada bo nie potrafię przeżyć brudnego dziecka i wszystkiego w około.
Wygodne to własne są papki bo szybko i czysto, więc zależy czy zależy nam na czystości czy na szczęściu i zdrowiu dziecka..
Mnie się BLW jeszcze w ciąży podobało, jak młoda skończyła pół roku to dałam jej wybór, gotowałam na parze warzywa, mięsko i część mixowałam, najpierw dawałam jej z łyżeczki, ale kończyło się na max 2 bo pluła okropnie a minę miała tak nieszczęśliwa że zgroza.
Po czym dawałam jej te same składniki ale w formie słupków, ta brała je do rączki, wkładała do buzi, mamlała, coś tam zjadła i była radosna.
Bałagan był i owszem, ale widok radosnego dziecka bezcenny...
Po 3 dniach takich prób już nie mixowałam nic bo moje dziecko nie życzyło sobie jedzenia z łyżeczki i wogóle nawet zup do roku nie jadła jeśli były zmixowane, bo nie dała się karmić.
Bobas Lubi Wybór i mój wybrał właśnie BLW
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
No właśnie się szczerze zastanawiałam czemu. No ale skoro tak to ujęłaś, to faktycznie dla leniwych[emoji28]Matko, dziewczyny zluzujcie trochę poślady! Żartowałam przecież.
Sama karmiłam dzieci kp i blw.
A dlaczego uważam, że to sposoby dla leniwych?
Kp - mleczko w odpowiedniej temperaturze zawsze pod ręką, bez butelek, smoczków, wyparzaczy, podgrzewaczy i innych takich.
Blw - jak któraś tu napisała od 10 mca życia dziecko je to co rodzice. A więc nie traci się czasu i energii na gotowanie osobnych potraw, blendowanie, wekowanie, podgrzewanie... Łatwiejsze od blw jest jedynie podawanie gotowych słoiczków.
U mnie synek się rozchorował.[emoji17] Martwię się, bo ma straszny kaszel, gorączkę pow. 38'. Jutro do lekarza.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Moje piersi na początku swedziały, a teraz już rzadko, powiekszyły się to fakt.
A głowa mnie bolała 5 dni pod rząd, myślę że już koniec.
Córka ostatnio mega marudna, wczoraj zaczęła gorączkować więc już wiem skąd a do tego chyba opryszczka w buzi się jej zrobiła, musimy jechać do lekarza
A głowa mnie bolała 5 dni pod rząd, myślę że już koniec.
Córka ostatnio mega marudna, wczoraj zaczęła gorączkować więc już wiem skąd a do tego chyba opryszczka w buzi się jej zrobiła, musimy jechać do lekarza
reklama
AgaRS90
No widzisz Twój syn ma prababcie, nasze dzieci (mojej siostry i mam nadzieję że moje dziecko tez) mają/będzie miał PRAPRAbabcie [emoji7]Synek ma 2 pradziadkow i 1 prababcie bo niestety rok temu jedna prababcia zmarła przegrała walkę z chorobą
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Babcia Karolka (94) jest moja prababcia.
Moje dziecię będzie miało (mam nadzieje) wszystkich pradziadków i prawie wszystkich dziadków (niestety mój tata zmarł 10 lat temu więc tego jednego dziadka mojemu dziecku już ba pewno zabraknie )
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: