promyczek_81
Fanka BB :)
Oszczędzać się i uspokoić do końca ciążySuper że już w domu...ile musisz leżeć?
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszczędzać się i uspokoić do końca ciążySuper że już w domu...ile musisz leżeć?
No ja też bym ż ta hydroxyzyna w ciąży uważała.A propos hydroxyzyny to miałam kiedyś trudny okres w swoim życiu i brałam to jako lek na uspokojenie i sen
trzymam kciuki.lez i pachnij [emoji1]Dziewczyny, ja i mój maluszek jesteśmy w domku. Teraz mam nadzieję że już będzie wszystko ok
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika dobrze że przemyślał, przeprosił, to już połowa sukcesu.. Wiadomo po takich słowach to będziesz mieć go pod lupą, nic dziwnego, ale miejmy nadzieję że był to wynik szoku.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie zobaczylam W laptopie strone kliniki niemieckiej oddzial poloznictwa I artykul o legalnym przerywaniu ciazy... Strona przegladana 2 godziny temu... Czar prysl jutro wyjdzie do pracy rano a ja go spakuje I koniec... Mam dosyc... Chcial zagrac tylko poto zeby mnie przekonac...Hm...No masz nad czym myśleć i obserwuj go uważnie...takich słów się nie zapomina tak łatwo nawet jeżeli były powiedziane ze strachu