dziękiLink do: Wyciskarka do soków SKG 2088 ja mam tę i ogromnie polecam [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękiLink do: Wyciskarka do soków SKG 2088 ja mam tę i ogromnie polecam [emoji7]
to wszystko normalne objawy. weź magnez ż b6.ma przeciwskurczowe działanie. nic się nie stresuj.macics się rozciąga to pobolewaBoli boli i orzestaje i tak w kolko. Nie leci mi krew tylko ta wydzielina...
No 45 kg to rzeczywiście jak dobra ges wyscigowa( bez obrazy) moja córka waży 50 kg a ma 11 lat i jest szczupła no i wysoka 155Ja 9+3 i też nic, a wpatruję się w lustro codziennie ja straszny chudziak 45 kg i 158, więc liczyłam, że szybciej będzie widać