reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Kasia szczerze mówiąc to był twój facet ale może i dobrze że tak to się skończyło właśnie teraz bo na takiego hama i gbura nie zaslugujesz! Każda z nas zasługuje na dobre traktowanie przez partnera i na wsparcie a nie takiego kogoś nikogo. Głowa do góry mimo wszystko, musisz być silna dla siebie i dla swoich maluchów :-) w nas masz wsparcie

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A swoja driga ja ze swoim sie tez wcziraj poklocilam. Nie dziwie mu sie bo i tak wytrzymywal moje nastroje a niestety od dluzszego czasu jestem straaaasznie nerwowa. Byle pierdola a ja juz zla jestem jak nie wiem

Wszystko było dobrze dopóki mu nie zwróciłam uwagi. Jego była nie ma z tym nic wspólnego.
O ciazy wie od początku.
Dzieci być może już nie zobaczy.

Zresztą zanim wyszłam usłyszałam ze on też ma z kim się lajdaczyc.

Zawsze byłam dla niego nikim. Nie miałam dla siebie 20 min zeby się chociaż wyłapać bo zaraz pretensje bo dziecko marudzi..

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
strasznie współczuję.tez przerobilam takiego pana.teraz jest Ci pewnie strasznie ciężko ale pamiętaj czasem nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło.my kobiety jesteśmy dużo silniejsze a oni zawsze potem żałują tylko czasu się cofnąć nie da.bedzir dobrze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia głowa do góry. Miałam kiedyś podobnie Nie powiem że było łatwo ale patrząc teraz to była najmądrzejsza decyzja w moim życiu – to żeby się rozstać. Są faceci którzy nie zasługują na nic. Los się jeszcze do ciebie uśmiecham i będziesz się łajdakowi prosto w oczy śmiała. głowa do góry najważniejsza jesteś ty i twoje dzieciaczki a tyle ch..... Jeszcze wróci na kolanach i wtedy powinien dostać porządnego Kopa w dupę !!!

On musi placic Tobie alimenty. Najlepiej poradz sie adwokata. Jezeli rozwod to i tak podejrzewam ze bedzie z jego winy. A nie wiem czy mimo wszystko nie musi placic za Twoje wizyty badania itp w czasie ciazy skoro nie pracujesz

Zostałam bez kasy. Nie pracowałam teraz też nie pracuje. Nie wiem co dalej ze sobą zrobię.

może się jeszcze jakoś dogadacie.no chyba że masz już dość i nie chcesz to tak jak koleżanka mówi będzie musiał płacić alimenty na Ciebie i dzieci. tym bardziej że teraz jak jesteś w ciąży (a sama sobie tego dziecka nie zrobilas) to nie masz nawet możliwości podjęcia pracy

On mi grosza nie da. Bo po co? on ma ważniejsze wydatki. Samochód, samochód i jeszcze raz samochód. Wiele razy chciałam iść sobie coś kupić albo małemu. Tylko słyszałam: nie mam teraz kasy. Muszę samochód zrobic. To i to kupić... a to co miał kupić to zazwyczaj były narzędzia dla ojca albo jakieś części do maszyn rolniczych.. Na to zawsze musi być. Ja mogę chodzić w starych ubraniach w które się nie mieszcze. Ważne zeby jego ojciec miał sprawny sprzęt...

no to sprawa sądowa o alimenty i może sobie samochód naprawiać ale najpierw musi płacić alimenty.

To w takim przypadku jak agakom pisze sprawa do sądu i będzie płacił alimenty na dziecko tak i na ciebie bo nie pracowałas i w ciąży jesteś...
Przykro mi ze tak się u ciebie potoczyło. A skoro zawsze miał cie za nic to teraz na pewno będzie ci lepiej niż z nim

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie. Nie ma co unosić się dumą bo oni tylko na to czekają. Niech bierze odpowiedzialność za swoje czyny. A jak nie to komornik się o to postara. Przykre, że jesteśmy czasem do tego zmuszone, ale jak się nie da po dobroci...

reklama
To w takim.razie chyba powinnaś jak najszybciej udać się na konsultacje do lekarza. Nawet jeśli twój lekarz nie ma w najbliższym czasie możliwości by cie przyjąć to bym próbowała dodzwonić się do niego osobiście by telefonicznie chociaż się skonsultować. Bo faktycznie taki wynik w 5tygodniu który powinien być w 20 to sporo za dużo. Ewentualnie bym poszła nawet do rodzinnego o poradę.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłał mi email, że może ciąża mnoga:errr:

Do góry