reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jezu byłam taka głodna że zjadłam obrzydliwie niezdrowego i pysznego hamburgera,duże opakowanie jogurtu ,gruszka,mandarynek,pudełko truskawek ,ciasto marchewkowe i wszystko popilam litrem soku. teraz chyba pójdę odespać ta nirprzespana noc

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski a czy w tych rozmowach to nie pomyliłyśmy pierwszego tętna (są opinie że nie poeinno się go słuchać ) od bicia serca. Aga u Ciebie tętno bylo chyba? Może coś pomylilam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tylko widziałam serduszko dwa razy na każdej z dwóch wizyt ale na pierwszej wizycie w 6t powiedziano mi że nie można tak wcześnie słuchać serduszka

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu byłam taka głodna że zjadłam obrzydliwie niezdrowego i pysznego hamburgera,duże opakowanie jogurtu ,gruszka,mandarynek,pudełko truskawek ,ciasto marchewkowe i wszystko popilam litrem soku. teraz chyba pójdę odespać ta nirprzespana noc

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O matko! Gdzie Ty to zmiescilas???[emoji23][emoji23] Normalnie zazdro [emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam już kartę i badania z krwi i moczu zrobione. Zdziwiłam się ze tak szybko

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie powiedział że nie będzie zakładać bo jeszcze nie wybrałam ginekologa prowadzącego. Tak na prawdę wybrałam i idę do niego 18 listopada i wtedy on mi założy

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz w kuchni tyram. Pół godz snu i od razu mi lepiej. Dzisiaj burgery z dorsza w sezamie. Mam nadzieję, że syn doceni [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja młodsza córcia ma na imię Marysia :)

Co do uprawnień, to w Polsce tylko 687 lekarzy ma certyfikat FMF świadczący o umiejętności przeprowadzania badania przezierności karku. Więc to nie jest tak, że jak pracuje w szpitalu to ma uprawnienia. Moja dr prowadząca też pracuje w szpitalu, w dodatku przy bardzo skomplikowanych przypadkach, a tego certyfikatu nie ma.
Tu jest lista lekarzy z certyfikatem:
Link do: The Fetal Medicine Foundation
Trzeba kliknąć na kraj i wybrać Nuchal translucency.
Ale dałaś mi zagadkę, ja to cienka z geografii nim znalazłam Polskę..., ale udało się ;) z czystej ciekawości sprawdziłam, bo wiem właśnie ze w poprzednich ciążach on mi to sprawdzał, no i faktycznie ma te uprawnienie ;) dzieki

reklama
Do góry