reklama
natala95
Fanka BB :)
GratulacjeMy także się już rozpakowaliśmy. Wczoraj, choc nic wczesniej na to nie wskazywalo. Dwa tygodnie przed terminem. Chyba pomogło przytulanie z tata Franio ma 55 cm i waży 3450 g.
DareToBe
@ihtiras, gratulacje!
No niesamowite że te nasze ciąże tak szybko zleciały - coraz więcej z nas nie ma już brzucha (no życzeniowe myślenie, ja nadal brzuch mam zacny pod postacią takiej fałdy ), za to może przytulić się do maluszka! Ehh, zawsze z mężem myśleliśmy o dwójce dzieci, ale teraz jak tak drugie już na świecie to pojawiają się muśli, że może by tak troje?
No niesamowite że te nasze ciąże tak szybko zleciały - coraz więcej z nas nie ma już brzucha (no życzeniowe myślenie, ja nadal brzuch mam zacny pod postacią takiej fałdy ), za to może przytulić się do maluszka! Ehh, zawsze z mężem myśleliśmy o dwójce dzieci, ale teraz jak tak drugie już na świecie to pojawiają się muśli, że może by tak troje?
oooj.... ciężko się czyta takie rzeczy zastanawiając się, czy przypadkowo w biedronce wody nie odejdą@ihtiras, gratulacje!
Effa84
Gratulacje [emoji16]My także się już rozpakowaliśmy. Wczoraj, choc nic wczesniej na to nie wskazywalo. Dwa tygodnie przed terminem. Chyba pomogło przytulanie z tata Franio ma 55 cm i waży 3450 g.
KikaRika
Moderatorka
Gratulacje, dużo zdrowia dla Was [emoji8]My także się już rozpakowaliśmy. Wczoraj, choc nic wczesniej na to nie wskazywalo. Dwa tygodnie przed terminem. Chyba pomogło przytulanie z tata Franio ma 55 cm i waży 3450 g.
Effa84
Gratulacje [emoji4]My też już tulimy syneczka
reklama
natala95
GratulacjeMy też już tulimy syneczka
Podziel się: